Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
bluebell napisal/-a:Na netu je nov komad Get back od Britney, ga že mam Sam mi ni preveč všeč, ma tud boljše pesmi
ne ne ta komad mislm!a bi mi ga poslala?slišala sm ga čisto malo in se strinjam s tabo da ima že boljše pesmi kot je ta!Prosm pošl mi ga
Zadnjič spremenil britney20, dne 31. Jul. 2007 7:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
men je bla v oš ona zakon... sm mela vse mogoče in nemogoče o njej. zdej pa...
na fotkanju in intervjuju za revijo ok je pasje drekce brisala kar v drage obleke in jih tako uničila, skoz je hodla na wc in ni zapirala vrat, skoz je ponavljala da se bo strop zrušil na njih...
na snemanju novega spota, v katerem igra striptizeto , je skoz kričala na ustavarjalce in jih zmerjala, na koncu pa je vzela svojega psa, se vsedla na tla in gledala v prazno
ne vem kaj nej rečem, da je nora al da se mi smili. vsekakor pa se mi smilita njena otroka.
in s tole novo pesmijo get back nima šans da bi bla spet tako uspešna kot nekoč. kr neki...
na fotkanju in intervjuju za revijo ok je pasje drekce brisala kar v drage obleke in jih tako uničila, skoz je hodla na wc in ni zapirala vrat, skoz je ponavljala da se bo strop zrušil na njih...
na snemanju novega spota, v katerem igra striptizeto , je skoz kričala na ustavarjalce in jih zmerjala, na koncu pa je vzela svojega psa, se vsedla na tla in gledala v prazno
ne vem kaj nej rečem, da je nora al da se mi smili. vsekakor pa se mi smilita njena otroka.
in s tole novo pesmijo get back nima šans da bi bla spet tako uspešna kot nekoč. kr neki...
Use your head and follow your heart.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
sej ni treba verjet use kar v Novi prebereš joke, joke..
sam tkole k sm mal na YouTube filmčke pogledala... ženska je resno bl na konc z živci in vsem... in potem ni čudno da ratajo taki freaky posnetki od intervjujev... kot na enem ko jo nekaj sprašujejo njej gre pa na jok in potem začne govort hello hello in kr neki... to žensko bi mogl pr miru pustit ne pa d jo izrabljajo za trače
sam tkole k sm mal na YouTube filmčke pogledala... ženska je resno bl na konc z živci in vsem... in potem ni čudno da ratajo taki freaky posnetki od intervjujev... kot na enem ko jo nekaj sprašujejo njej gre pa na jok in potem začne govort hello hello in kr neki... to žensko bi mogl pr miru pustit ne pa d jo izrabljajo za trače
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Končno nova pesem od Britney, ki se je danes pojavila na netu.
Lepa balada v demo verziji, ampak ne ve se še če bo na novem albumu!
Pesem lahko slišite tu:
http://youtube.com/watch?v=pnMMieh9NrQ
Samo tako naprej Britney. Nekaj Up-tempo pesmi in nekaj balad pa bo.
Lepa balada v demo verziji, ampak ne ve se še če bo na novem albumu!
Pesem lahko slišite tu:
http://youtube.com/watch?v=pnMMieh9NrQ
Samo tako naprej Britney. Nekaj Up-tempo pesmi in nekaj balad pa bo.
Live every single moment like it''s the last!!!
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Ni se mi dalo brat za nazaj, ampak vendar- ste slišale trač o njeni mami, ki naj bi imela skrivno razmerje (oz. par vročih srečanj) z njenim bivšim možem... Poleg tega pa naj bi bila ona ta, ki je skozi držala roko nad njo in dobesedno manevrirala z njenim življenjem.. Upam, da se bo dekle spravilo k sebi, ker je nadarjena (čeprav se pači, ko poje, ampak posnetki z njene mladosti so izredni)!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Te Britney bi mogli že davno odvzeti otroke...še sama zase ne more skrbet, kaj šele za dva majhna otroka...da ne omenjam, kje ima še čas in voljo za domače živali...
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
kaj je kdo bral v novicah prejšnji teden ko je nekaj pisalo o britt?
grozaaa..baje da je tavečjemu sinu hotela dat pobelit zobe,ker mu jih noče prat..al nekaj v tem smislu..(halooo otrok ima še mlečne zobke)
potem baje otroka ne pusti pred 11 spat,če prej zaspita ju zbudi,.to pa samo zato da dlje vjutro spita in ima tudi ona mir...in dolgo poležavanje vjutro..pa baje da ji ni mar če se prej zbudita in sta polulana in podobno..ker se do njiju spravi šele ko vstane..KAKA PACKA...ne moreš verjet....
boga otročka
grozaaa..baje da je tavečjemu sinu hotela dat pobelit zobe,ker mu jih noče prat..al nekaj v tem smislu..(halooo otrok ima še mlečne zobke)
potem baje otroka ne pusti pred 11 spat,če prej zaspita ju zbudi,.to pa samo zato da dlje vjutro spita in ima tudi ona mir...in dolgo poležavanje vjutro..pa baje da ji ni mar če se prej zbudita in sta polulana in podobno..ker se do njiju spravi šele ko vstane..KAKA PACKA...ne moreš verjet....
boga otročka
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
Josephina napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20070824_3104288.php
mislim....kako hudobno...jaz sem ziher da si ji ne da ukvarjat z sinovoma in jima pač prepusti psa..ker vidi da ju to zabava..in ima ona mir,na bogo žival pa ne pomisli..kaj taki otroki delajo,ki ne vedo kaj je prav al kaj ne....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov