Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
A ni že mal prestara, da poje Hit me baby one more time...
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Pa ne moreš primerjat "hit me baby one more time" z madoninimi legendarnimi komadi kot so "like a virgin" ali "material girl" Nekateri madonini komadi ne bodo nikoli zamrli in bodo vedno 'kult'.
"Hit me baby one more time" pa je tko zlajana, otročja in neposlušana pesem da glava boli.
Z novejšimi komadi je blo mišljeno to, da bi odpela komade z zadnjega albuma, ki so še vedno aktualni.
"Hit me baby one more time" pa je tko zlajana, otročja in neposlušana pesem da glava boli.
Z novejšimi komadi je blo mišljeno to, da bi odpela komade z zadnjega albuma, ki so še vedno aktualni.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
madona sveta kaj vse še ne bo prišlo ven. Upam, da to ni resnična zgodba. Ni pa rečeno, da ni res. Ker tko kot se je njen zakotalkal, se pa jst ne spomnim da bi se še kateremu zvezdniku. Pa ravno v tem članku še njena slikca, k je bla še vsa ful lepa in nasmejana
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ja ful je bla lepa...js se spomnem k sm brala njeno knjigo...taka prou za sprostitev...sej sm pozabla ku se kliče...
takrat je bla še taka nedolžna punca, zdej pa...groza...kej use bomo še zvedli...prou smili se mi že počasi (če je seveda use kar pravijo res)
takrat je bla še taka nedolžna punca, zdej pa...groza...kej use bomo še zvedli...prou smili se mi že počasi (če je seveda use kar pravijo res)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov