Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Hm.. js pa sm sicer mnenja, da je tole s samomorom bogus.. če je pa res (ma pa tud če ni), pol so pa kšni njeni publicisti v javnost poslal, ker če je ona na kliniki ki jo mastno plačuje, mislim da majo tam poskrbljeno za to da informacije o njihovih slavnih gostih ne pricurljajo v javnost...
jebi ga - there's no such thing as bad publicity
jebi ga - there's no such thing as bad publicity
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
pomoje tudi taka stvar ne bi smela v javnost prit, vsaj če je idalo osebje bolnice, poklicna molčečnost ne... drugač pa mislim da se še zna zgodit, da bosta spet skup in še kakšnega otroka al pa dva naredila. škoda
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Britney Left Rehab Last Night To Spend Some Time With Her Sons! Ena slikca je, kjer je z obema otrokoma - tudi mlajšega se vidi
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
jemina napisal/-a:Kdo pa sploh je njen meneđer
Zakaj naj bi bilo to pomembno?
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
jemina napisal/-a:jz bi njo kot prvo poslala k psihiatru.
ja kaj je pa vama padl na glavo??? pa ne h psihiatru..to so norci, pa to so samo opazovalci pa narekovalci lajfa...ONA rab družbo,kolege/kolegice, da bo osvojila občutek po pripadnosti in k bo to osvojola bo šele na tem gradila samozavest k jo rab da se spopade z lajfm k ga ma..
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Jela napisal/-a:Zakaj ne predolgo? Enkrat se pritožujete, da je premalo z njimi potem pa spet, da ne sme biti preveč.ela85 napisal/-a:končno z otroki. mislim, da je dobro, da je z njima skupaj, ampak ne predolgo.
zato, ker punca očitno še ni zdrava. vsekakor je dobro, da je v družbi svojih dveh sinov. ampak glede na to, da so rekli, da se "zdravi" tudi zaradi poporodne depresije, mislim, da je bolje, da so skupaj po nekaj ur na dan. moje mnenje...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
bolhica napisal/-a:jemina napisal/-a:jz bi njo kot prvo poslala k psihiatru.
ja kaj je pa vama padl na glavo??? pa ne h psihiatru..to so norci, pa to so samo opazovalci pa narekovalci lajfa...ONA rab družbo,kolege/kolegice, da bo osvojila občutek po pripadnosti in k bo to osvojola bo šele na tem gradila samozavest k jo rab da se spopade z lajfm k ga ma..
no čez psihiatre se pa ne govori. In ona ga res rabi
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov