Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
mily napisal/-a:http://index.hr/xmag/clanak/britney-se-plahtom-pokusala-objesiti-u-bolnici/341041.aspx
evo še slovensko
KLIK
drugač pa britney..
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
J.Lo napisal/-a:In ja...vsa pozornost se po preusmerla na Natasho. Jea right
Ja ta izjava je pa tud mene kr mal nasmejala. Halo, kere bučke no. Očitno je Natasha že mal pozabljena in je željna paparacev in pozornosti. Me zanima kaj bi vse dala zdele Britney da bi ji nehal srat po glavi.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
°tanchyka° napisal/-a:mily napisal/-a:http://index.hr/xmag/clanak/britney-se-plahtom-pokusala-objesiti-u-bolnici/341041.aspx
evo še slovensko
klik
drugač pa britney..
Pomoje bo kmal rabla psihiatrično ustanovo, zaprt oddelek...
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
- mirrca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2007
mene sam zanima kje je njej drug otrok,ok prvega smo vidl k se je slikala za eno naslovko kao ena happy family, o drugmu pa nc,...zadne cajte pa jo sam se vidmo kako drzi u narocju ksnga kuzija,men se ful zdi da njej zarad njenga trenutnega stanja ne pustijo da pride do otrok, mogoce predstavlja za njih ksno nevarnost, zgleda da se pac ne znajde v vlogi matere. Zamuja pa ful pomembnih trenutkov kar se tice otrok, npr.prvi koraki, prve besede,zobki,...in ona zdj se hoce tretga froca, wtf?!!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
haha...to pa se js vem da je hotla samomor narest! pa sem sto let za kačami kar se tega tiče....ja nič punca je malo pretiravala. res ne vem kaj ji je bilo treba dveh otrok zaplodit, za kkatere ne zna niti približno skrbet....ampak ok...je pac prezgodaj mela ze vse...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Glede vseh izjav zadnje čase o Britney smo lahk mal skeptični, ker zdele majo novinarji krasen čas, da se prodajajo kot nori. In seveda prodajajo zraven resnice tudi laži. Zato dokler ne bo sama podala kake izjave dejansko ne bomo vedli komu verjet. Dejstvo pa je, da ima punca težave.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Angel girl napisal/-a:Glede vseh izjav zadnje čase o Britney smo lahk mal skeptični, ker zdele majo novinarji krasen čas, da se prodajajo kot nori. In seveda prodajajo zraven resnice tudi laži. Zato dokler ne bo sama podala kake izjave dejansko ne bomo vedli komu verjet. Dejstvo pa je, da ima punca težave.
podpis. ne veš več komu verjeti. res se zdaj novice o britney berejo kot za stavo. sploh pa, sem ugotovila, da se članki ponavljajo. vsaj kar ste dale linke tu gor; najprej tuji mediji, potem hrvaški, pa slovenski... novice pa so vse enake
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
kevin se je obril jah, pa prijatelji so izdali, da jo še vedno ljubi. madona ej, tadva bosta spet skupaj. upam, da ne, saj se mi zdi, da je brit takšna prav zaradi njega. on pa želi "le" njene milijone in pozornost
- wentaholic babe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2007
- Kraj: The World
jaz pa moram rečt da mi je britney neverjetno tečna. konstantno išče neko pozornost in s tem , da si je obrila mi je pa postala prav nagravžna! se opravičujem kaki fanici. . .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov