Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
bolhica napisal/-a:a je to mar človešk?
ko postaneš slavna oseba, moraš pač vzeti v zakup, da nimaš več zasebnosti... vsi bojo hotl vedet VSE o tebi (tudi najbolj intimne stvari) in se bo vedno našel nekdo, ki ti bo sledil in te hotel slikat, po možnosti v kaki nerodni, neprijetni situaciji
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
sinička napisal/-a:bolhica napisal/-a:a je to mar človešk?
ko postaneš slavna oseba, moraš pač vzeti v zakup, da nimaš več zasebnosti... vsi bojo hotl vedet VSE o tebi (tudi najbolj intimne stvari) in se bo vedno našel nekdo, ki ti bo sledil in te hotel slikat, po možnosti v kaki nerodni, neprijetni situaciji
Se strinjam.
Sploh ne vem kaj je njeni problem in kaj jo je spravilo tako nizko, vendar to najverjetneje niso paparaci. Oni so na svetu pač za to, da vsem pokažejo kakšne so zvezde in v bolj kočljivi situaciji jih najdejo, toliko boljše za njih. Če ne bi htela da jo celi svet vidi kako nori nad fotografi, bi naj raje doma razbijala pohištvo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Joj tale filmčk je res kr mal krut, sam ja ni kej. Ona je pač tok znana in na očeh vsem, da si ljudje to enostavno lahko prvoščjo. Sigurno jim ne bi blo lahko, če bi se to dogajal njim, sam še vseen to delajo. Njo bojo res linčal z vseh strani. Bomo vidl kako bo na to reagirala. Sam pomagajo ji kej dost tud ne, čeprov ji pa dajo vedt, da kar dela ni vredu. Čeprov na mal bolj krut način.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Sam men se tut ona smil... sej že, če pogledamo zadnje dve leti kaj se ji je že vse zgodil in to vse po hitrem postopku pa, da niti ne omenjamo njenga "ljubečega" fanta - pomoje bi se mogla Justina držat
Mi pa ni jasn - a ona zdej je poročena al ne?!
Sam res žalost k pogledaš njeno fotko z začetka kariere (naivna mala blond punčka) pa zdej k se jo kr ustrašiš
Mi pa ni jasn - a ona zdej je poročena al ne?!
Sam res žalost k pogledaš njeno fotko z začetka kariere (naivna mala blond punčka) pa zdej k se jo kr ustrašiš
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
bolhica napisal/-a:sam..kakšn je pa izhod iz tega da se rešš vseh teh muk? da se odseliš nekam na severn pol???
če se bo k sebi vzela, se da rešiti muk, ki si jih je sama nakopala. po moje bi mogla biti pod stalnim nadzorom psihiatrov za nekaj časa. in ne paparacov. ker, kot smo videli posnetek, jo še bolj razkurijo, potem pa izpade ven kot najslabše bitje na tem planetu. vsi pa vemo, da so jo provocirali in kak bi se skoraj vsaka ženska (sploh pa na koncu z živci) odzvala na to? naredla bi še kaj hujšega.
skratka, britney potrebuje ljubezen svoje družine, podporo fanov, pa malo bo mogla razčistiti pri sebi. če ne zaradi sebe, pa zaradi ubogih otrok, ki niso čisto nič krivi.
uh, ne vem kaj bo z otrokoma, če skrbništvo nad njima dobi zarukani kevin. ne vem zakaj se bori za njiju, ko pa itak vemo kak oče je že prvemu otroku. mislim, da je bolj malo z njim.
migrena, se strinjam. morala bi se "držati" justina.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov