Britney Spears

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 21. Feb. 2007 14:33

choco.cat napisal/-a:
*belina* napisal/-a:^ Res me zanima zakaj bi nekdo hotu dat milijon dolarjev za lase od neke psihopatinje kot je britney :?

Jst jih ne bi vzela tud če bi mi jih zastonj ponudili.
Hahaha :) Ja jaz tega tudi ne razumem. Miljon dolarjev je že bolano visoka cena za lase :|

useen bols kt prvi drek od otroka od katie pa toma :lol:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Feb. 2007 14:49

Osebno me prav velik ne gane kaj ona zganja, mi pa ni najbolj jasn kaj vam dogaja ob vsem tem? Ja, res je zabredla, sam halo, kako bi se pa ve počutile? Postala je mama samohranilka z 2 sinčkoma, oče njenih otrok je tak kmet, da za verjet ni, nevem kako je z njeno pevsko kariero(mal zatonila?), svet pa še vedno pričakuje od nje, da bo blestela... pa veš da. :roll: Boste rekle, da vi se pa nikol ne počutite tolk na dnu? Če ne, lepo za vas in vaše fantastično življenje. Pa valda se vsak vsake tolk psihično sesuje.

Angel girl napisal/-a:A se bo to sploooh kdaj nehal? Njej očitno res ni uštekal a ma čist nč. Prov bedno je že tle k smo zadnje 5 strani napisal samih zgražanj pa čist nč druzga :tot:

Heh, sori, sam kako pa na njo vpliva in kolk jo briga, da ste že 5(pa še 10)strani zgražanj o njej napisal?

polly-polly napisal/-a::eek: :eek: Direkt za v umobolnico je. :pale: Zaprti oddelek.

Ti pa zraven? :roll:
Sori, sam zakaj pa na zaprt oddelk? A ogroža okolico s svojim početjem(pusti zdej sinova, zgleda da bosta tako al drugače žal ostala brez mamice)?

mimi.k napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=IsyWlcQAy-Q

posnetek obritoglavke :? grdo

In wtf je pa narobe s temi ljudmi? Live izpred salona, kjer se je zabrila?? Valda vse to samo še veča pritisk na njo..

Ajoj bože, kakšen svet... :roll:
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 21. Feb. 2007 15:30

^^ja halo a ti ne ves kaj je to hec? Pa to sem pač tko rekla, sicer pa če mene prašaš je trenutno lahko nagnjena k samomorilnosti, taki se mi pa dozdeva, da so pod stogim nadzorom.
Drgač pa Kevin je res kmet, ampak ona je še večja če ga po 2 mescih zveze zaprosiš. :?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Feb. 2007 15:40

Men tole
polly-polly napisal/-a::eek: :eek: Direkt za v umobolnico je. :pale: Zaprti oddelek.

z vsemi temi smajliji ne zgleda hec, ane.
In celotna tematika niti ni smešna - lepo, da tebe zabava.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 21. Feb. 2007 15:53

Ja no pac zame je za ke, zate je pa pač cist normalna. Ne mislm se kregat s s tabo. :? Drgač me niti ne zabava, moja čustva do nje so bolj v smislu :eek: .
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Feb. 2007 16:02

Se strinjam, da takšno obnašanje ni normalno, sam se mi pa ne zdi, da je zdej kar za tja k bi jo ti poslala. :roll:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 21. Feb. 2007 19:08

Ah, pac zenska je zamenjala image in to je to. Nad Skin bi se tut zgrazal, ce bi si pustila dolge blond lase? :lach:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 21. Feb. 2007 21:00

Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 21. Feb. 2007 21:03

Spet ni zdržala

Los Angeles | 21.2.2007 |

Na novo pobrita pevka Britney Spears je po enem dnevu spet zapustila kliniko za zdravljenje od odvisnosti.

Britney Spears se je prijavila na kliniko za detoksikacijo, kar je v torek popoldne potrdil njen tiskovni predstavnik. A ponovil se je scenarij izpred dobrega tedna dni, ko je po le enem dnevu na kliniki odšla nazaj domov. 25-letna pevka, ki zadnje čase preživlja hudo krizo, je tako spet doma in z razstrupljevanjem telesa in zmanjševanjem stresa ne bo nič.

Pevka ni zdržala na kliniki v bližini Los Angelesa. K odločitvi, da gre na zdravljenje naj bi jo prisilili člani družine, ki so bili nad njeno novo pričesko tako šokirani kot vsi oboževalci. Ameriški tabloidi so poročali, da je v Los Angeles iz Louisiane priletela tudi Britneyjina mati, ki želi hčerki pomagati prebroditi hudo krizo.

Britney, ki je kariero začela kot otrok in je svetovno slavo dosegla že v najstniških letih, zadnje mesece preživlja hudi krizo. Po ločitvi od Kevina Federlinea očeta njunih dveh otrok, je Britney kar naprej razburjala javnost - z nočnimi norčijami, pomanjkljivimi oblekami ter pred dnevi z obrito glavo ter tetovažami. Stresa je vsekakor preveč, da bi ga lahko normalna oseba prenesla, kaj šele nekdo, ki živi življenje princese, ki pa se ne konča z besedami "in živela sta srečno do konca svojih dni".
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 21. Feb. 2007 23:53

Men se ona kr mal smil, ker je ful zabredla...in mal grdo je tle pisat, kera psihopatinja je in ne vem kaj še vse. Kaj ma pa od lajfa sploh (razn cel kup keša, k ji pomojem že dol visi zanga)?! Sj se sploh ni izživela, k je bla še najstnica je mogla orng delat, sam nastopat, koncertirat, bit idol...

Pa res mor bit pod pritiskom,k non stop skačejo paparazzi za njo, vse živo pišejo o njej, cel svet takoj ve, kadar gre srat, madona...! Osebn življenje ma tud čist u ku*cu...in vi pričakujete, da bo kljub temu še vsa blestela tlele...Pomojem se premal zavedate, da ma ona 100% drugačn lajf, k mi vsi skp tuki. Ta slava pa to, to te čist zj*be, če nis res ful močn karakter. Sj ne odobravam njenga vedenja, sam jo pa štekam, da je pristala v takmu shitu.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 22. Feb. 2007 0:55

odkrito povedano se nebi čudla če bi Britney v prihodnosti naredla samomor.. pomojem ma hude psihične težave..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 22. Feb. 2007 10:42

eni mate vidm res probleme z razumevanjem heca..

no anyway, men se zdi da bi blo dost bols use skp ce ji neb na usakmu koraku paparacci tezil in bi jo pustil kasn mesc u miru zvet poj bi se ze mal zrihtala, sej men bi slo tut na ku*ac ce bi mi lih pousod en slediu pa poj taka in drugacna ugibanja na podlagi slike pisou u medije..haloo :?
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 22. Feb. 2007 11:37

No, če smo že v off topicu:
Tud men se vse skupaj zdi vse prej kot pa smešno, prej grozno, žalostno, zdi se kot, da samo kliče po pomoči. :(
No, če se pa to ostalim zdi smešno pa tud ok. Upam da vam tudi bolezni, kot so anoreksija ali samomori, ki jih ljudje delajo iz podobnih problemov, kot jih ima ona, ne zdijo neki blazno smešni. Js bi se zamislila.

Prosim, ne se preuč dregnt ob moj post. ;)
Naj vam bo enostavno smešen.

Js upam, da se punca pobere, ker je očitno fucked up do konca.
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 22. Feb. 2007 11:39

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 22. Feb. 2007 12:58

steLLcy napisal/-a:No, če smo že v off topicu:
Tud men se vse skupaj zdi vse prej kot pa smešno, prej grozno, žalostno, zdi se kot, da samo kliče po pomoči. :(
No, če se pa to ostalim zdi smešno pa tud ok. Upam da vam tudi bolezni, kot so anoreksija ali samomori, ki jih ljudje delajo iz podobnih problemov, kot jih ima ona, ne zdijo neki blazno smešni. Js bi se zamislila.

Prosim, ne se preuč dregnt ob moj post. ;)
Naj vam bo enostavno smešen.

Js upam, da se punca pobere, ker je očitno fucked up do konca.

pa si res smesn napisala...kr polepsou se mi je dan :lol:

mah, sej se nam dregnla vec, samo za domace in prijatelje se clovek sekira in pomaga ampak ena britni pa..nevem kaj lahko nardim u tej smeri, edin ce zacnemo $ zbirat
Zivljenje je piskotek!

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov