Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Baje, da je par dni pred spremembo pričeske bla v ``rehab-u´´ na Karibih in to clo en dan. Prvi dan se je prijavila, koj naslednji dan pa odjavila. Dokler sama nav hotla, ji ni pomoči.
- Płka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2007
http://www4.slikomat.com/07/0218/180211xdo3.jpg
Meni je že prav boga Mogoče pa dela to zato ker je tako obupana in sama prosi za pomoč..kdo bi vedel.
Meni je že prav boga Mogoče pa dela to zato ker je tako obupana in sama prosi za pomoč..kdo bi vedel.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
to da ma obrito glavo mene ne mot (eni to prostovoln delajo..sej niso samo zlatolase z lasmi do riti lepe)
bl je problem zakaj pa pod vplivom cesa j to nardila... jah...pa je spet pritegnila pozornost za kasn tedn
bl je problem zakaj pa pod vplivom cesa j to nardila... jah...pa je spet pritegnila pozornost za kasn tedn
Zivljenje je piskotek!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
polly-polly napisal/-a:Baje, da je par dni pred spremembo pričeske bla v ``rehab-u´´ na Karibih in to clo en dan. Prvi dan se je prijavila, koj naslednji dan pa odjavila. Dokler sama nav hotla, ji ni pomoči.
Mogoče so jim tm rekl, da bojo mogl nardit velike življenjske spremembe, začela je pa s pričesko
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Angel girl napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Baje, da je par dni pred spremembo pričeske bla v ``rehab-u´´ na Karibih in to clo en dan. Prvi dan se je prijavila, koj naslednji dan pa odjavila. Dokler sama nav hotla, ji ni pomoči.
Mogoče so jim tm rekl, da bojo mogl nardit velike življenjske spremembe, začela je pa s pričesko
Sam vseen bi lahko več kot 1 dan tm ostala. Jah nekak ji želim, da bi se čimprej pobrala ampak če mene vprašaš sploh še ni dosegla dna, pomoje lahko pričakujemo še velik hujše stvari.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Nižje več ne more past.. ali pač ?
Očitno ima velike probleme sama s sabo... ali pa je to samo iskanje pozornosti pred izdajo novega albuma..
Očitno ima velike probleme sama s sabo... ali pa je to samo iskanje pozornosti pred izdajo novega albuma..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Ženska je pomoje dejansko čiiiiiiiiiist izgubljena in išče sebe s takimi neumnostmi. Sem zihr da ne bo obdržala tega izgleda, ampak si bo kmal gor dajala lasulje in izjavla, da pogreša svoje lase. Res adijo pamet.
-
Stara je 25 let (več o njej na Wikipediji). Tle sm tud vidla tole slikco , tle je bla še normalna, ful lušna, noseča...zdej pa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]