Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bimba
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
živijo punce, sem nova tem na forumu
in sicer glede britney spears jaz nimam osebno nič proti njej, imam pa veliko proti njenem obnašanju zdaj ko ima dva otroka, in počne neumnosti. prej je glumila dobro vilo sedaj pa ko ima dva otroka popiva cele noči in počne podobne bedarije. meni se zdi da je to zares slab vzor vsem mladostnicam in tudi puncam še zlasti tistim ki jo oponašajo. takih je pa po osnovnih ter srednjih šolah veliko.
in sicer glede britney spears jaz nimam osebno nič proti njej, imam pa veliko proti njenem obnašanju zdaj ko ima dva otroka, in počne neumnosti. prej je glumila dobro vilo sedaj pa ko ima dva otroka popiva cele noči in počne podobne bedarije. meni se zdi da je to zares slab vzor vsem mladostnicam in tudi puncam še zlasti tistim ki jo oponašajo. takih je pa po osnovnih ter srednjih šolah veliko.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Mogoče si želi večjih življenjskih sprememb, pa je začela kr z lasmi
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Meni se pa zdi, da ji ta barva bolj paše. No, na tej sliki res zgleda grozno, ampak če se spomnite tistih slik iz nosečnosti, ko je imela temne lase - tam je bla kar posrečena.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Očitno je svojo preobrazbo začela s spremembo barve las.
Pravilno, saj po tem dolgem glasbenem premoru ne more na odre stopit kot 'stara blont princeska popa', rabi nekaj popolnoma novega, svežega.. kar je trenutno in.
Upam da ji uspe...
Pravilno, saj po tem dolgem glasbenem premoru ne more na odre stopit kot 'stara blont princeska popa', rabi nekaj popolnoma novega, svežega.. kar je trenutno in.
Upam da ji uspe...
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Omg, za tole fotko zihr nau vedla niti kdaj so jo slikal. Revca boga zgleda do konca high jaooo. Upam da ji je blo sam kej slabo od kake hrane - who am I kidding?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov