Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Punca bi rabla trdo roko, da bi se mal k seb spravla. Zgleda, da se je orng zgubila.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Omg ona gre v štiklih, v oblekci, s sončnimi špegli in s torbico na igrišče z otrokom ... mislm a je to normalno??? Kaj pa tej ženski ni jasn pa res ne vem ... namest, da bi dala nase supergice, udobne hlače in uzela eno košaro lopatk in kanglc pa se vrgla za 2h v peskovnik z njim ... mislm živa bedarija, ona sploh ni nobena mama ... poraz zame, živ poraz Še bl s emi je zasrala, kokr mi je že bedna do konca ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
tiasha napisal/-a:Omg ona gre v štiklih, v oblekci, s sončnimi špegli in s torbico na igrišče z otrokom ... mislm a je to normalno??? Kaj pa tej ženski ni jasn pa res ne vem ... namest, da bi dala nase supergice, udobne hlače in uzela eno košaro lopatk in kanglc pa se vrgla za 2h v peskovnik z njim ...
Ekzekli, recimo takole.
Na jok mi gre ko vidim kako se obnaša in kako se ob vsem tem še požvižga na vse.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
tky napisal/-a:Sicer pa tako ali tako ne more naredit nič prav, saj vsak njen korak tako ali drugače vrednotijo.
^ se strinjam!! Imam pa občutek da se je spet začela truditi da postane stara Britney. Za vse njene napake v zakonu in po njemu krivim Kevina! A ga je mogla spoznat?! Vrjamem v njo in vem da ji bo spet uspelo
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Hehe...
Se je spet začela trudit, da postane všečna množicam. Se pravi, da se je spet začela pretvarjat, da je nekaj, kar ni - kar v bistvu počne že celo življenje.
Se je spet začela trudit, da postane všečna množicam. Se pravi, da se je spet začela pretvarjat, da je nekaj, kar ni - kar v bistvu počne že celo življenje.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Frizuro ma pa zdej tako kt Paris se mi zdi..
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
pa ka ste ene tok nesramne? pa sej use kar nardi ni dovolj dobro!?! so what če ima isto frizuro in če guga froca z eno roko? In zaka misliš da to kar je sedaj je pa ona?? A prejšnih 10 let ko se je pojavljala na tv je pa igrala? Js še vedno vztrajam pri svojem : Kevin jo je spemenil (v zadnjem letu je bila to kar je on hotel da je = pač ljubezen).. ampak se bo pobrala
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Ja, js točno to mislim. Da je zadnjih 10 let počela točno tisto, kar so ji rekli menedžerji, njena ljuba mama in ljudje, ki stojijo za njo. Ko se je "osamosvojila" in začela počet stvari na svojo roko, smo pa vsi videli, kam jo je to pripeljalo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
ja pa kaj ni čist vseeno? je njeno življenje naj počne kar ji paše, je njen denar naj ga zapravlja, pa je njeno telo,pa naj dela z njim dela kar želi! ker pa je pač medijska osebnost, jo naj sprejmejo tisti katerim je všeč, vsi ostali pa sploh nevem, kaj se imajo kolko za ukvarjat z njo! pač je kaka je, pa se lahko tu zdaj vsi na glavo obrnete, pa bo ostala enaka!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov