Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Nemors rect da bi bla tut razvajena tok c bi bla tok bogata, mogoce ene osebe nismo take - lohka mi recete da sm otrocja - sam nikol nemors z ljudmi ravnt tko k ona in njej podobne..... Se mi zdi cist prou da se kdaj tut kdo proti njej postav ne pa sam da usi hvaljo kok je uredu pa kok je popolna pa kok je velik nardila, veste kok folka nardi vec kot ona, pa vsen ne pride nikamor..... ne zato ker bi bla ona mocna oseba ampak ker imajo nekateri ljudje se vedno svoje standarde in nebojo prodajali sebe.
Glede njenega dokumentarca, ki naj bi bil naravnost prostaški, poln njenih preverznih idej in nepotešenega ega- se mi zdi da nimam vec kej rect, ker zenski ocitno dost ni jasn...
bogi njen otrok - mene bi blo sram da mam tako mami ....... k je pevka pa more bit napol naga da jo sploh kdo poslusa.......
sej......
70%njenih fanic je pod 15-let (od tega jih pol ne razume anglesko - za primer vzamem sosolke od moje sestre)
5% je naduvanih najstnic, ki samo cakajo, kaj novega si bo smrklja izmislila in jo bojo lahko posnemale
ostalih 25%pa so tipi, k se zadovoljujejo z gledanjem zensk, ker na normalnih ne vidijo tega kot na nje....... se pravi 15-17 letniki, ki si zelijo da je njihova punca ravno taka.......
sramota....... aja pa se 1% plusa - usa njena familija,pa frendi od familije, pa familija od frendov, pa dalnji sorodniki od.......
Glede njenega dokumentarca, ki naj bi bil naravnost prostaški, poln njenih preverznih idej in nepotešenega ega- se mi zdi da nimam vec kej rect, ker zenski ocitno dost ni jasn...
bogi njen otrok - mene bi blo sram da mam tako mami ....... k je pevka pa more bit napol naga da jo sploh kdo poslusa.......
sej......
70%njenih fanic je pod 15-let (od tega jih pol ne razume anglesko - za primer vzamem sosolke od moje sestre)
5% je naduvanih najstnic, ki samo cakajo, kaj novega si bo smrklja izmislila in jo bojo lahko posnemale
ostalih 25%pa so tipi, k se zadovoljujejo z gledanjem zensk, ker na normalnih ne vidijo tega kot na nje....... se pravi 15-17 letniki, ki si zelijo da je njihova punca ravno taka.......
sramota....... aja pa se 1% plusa - usa njena familija,pa frendi od familije, pa familija od frendov, pa dalnji sorodniki od.......
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Hmmm... res hude ''obtožbe''... kakorkol Britney ravna z ljudmi, se ns ne tiče, sej jo nihče od tuki ne pozna. S karizmo, glasom in tud stasom ja, je velik dosegla, marsikdo o tem lahko LE sanja.... Men je kul, tud kšn njen komad kdaj poslušam, sicer nism njena fanica pa useen... Pa zdej s trebuščkom je tak srček
Itak, ma svoje muhe itd...kar jih ma pa itak vsak, vendar pr njej je mal drugač, ker je svetovno znana in za vsako njeno napako zve cel svet in mediji komi čakajo, da zvejo kšno sočno podrobnost iz njenga privat življenja, da si povečajo naklado... Ne verjamem, da bi kdorkoli izmed ns ob tem ostal brezbrižen, da se ga ne bi ''dotaknil'', vsakomur začne presedat, itak
Ne vem no, jst ne morm tko negativno gledat, ne samo na Britney, na nobenga
Itak, ma svoje muhe itd...kar jih ma pa itak vsak, vendar pr njej je mal drugač, ker je svetovno znana in za vsako njeno napako zve cel svet in mediji komi čakajo, da zvejo kšno sočno podrobnost iz njenga privat življenja, da si povečajo naklado... Ne verjamem, da bi kdorkoli izmed ns ob tem ostal brezbrižen, da se ga ne bi ''dotaknil'', vsakomur začne presedat, itak
Ne vem no, jst ne morm tko negativno gledat, ne samo na Britney, na nobenga
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
¤MiSsY¤ napisal/-a:...k je pevka pa more bit napol naga da jo sploh kdo poslusa.......
Mislim da ta stavek ne bi mogla samo njej specifično pripisat ker če si opazila tut Christina ni ravno ful oblečena in prav tako večina ostalih pevk in to ne samo iz amerike.. tudi pri nas ni nič drugače.. in pri naših sosedih iz vseh smeri..
In prav tako kot sem zgoraj napisala so le ljudje in pravzaprav navadne osebe, ki so pač medijsko izpostavljene.. in kaj.. zaradi tega bi morale biti vedno popolne.. Zakaj pa?... Če ji tako paše pa naj hodi taka po svetu..
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Respect lyla!
Mene cudijo tu nekateri posti ( Bageera in Missy). A ste res tako naivni, da verjamete cisto vsemu, kar pise v rumenem tisku? Mislim, kaj pa ti ves, kaksna zgodba in kaksno razmerje ima ta njen tip res za sabo? Kaj pa ti ves, koliko so mediji napihnili zadevo? TABLOIDI se prodajajo zato, ker objavljajo DIRT od zvezdnikov...Zakaj se pa tako prodajajo? Da se "normalni" ljudje pocutijo boljse, ko vidijo, kako slavna zvezdnica zgleda brez make upa, kako so znacajski boljsi ( ker je una BAJE grdo prevzela moskega od druge) in si s tem nabijajo ego....Kaj je res, kaj pa ne, je pa itak vprasanje. Mislim, nekateri ste pa res naivni.
Aja, pa nimam se za take, ki bi res imela fenomenalni dar opazovanja, ampak, jaz vidim razlike med tem, kako nekdo IZSTOPA. Ce se ven MECE in ce izstopa zaradi TALENTA je VELIIIIIIKA razlika.
Sploh ne vem, zakaj sodelujem o temi, kjer nekdo takole spekulira:
Slaci se pa tako Beyonce ( ki po mojem mnenju ima glas), Mariah ( njen dober glas je bolj stvar preteklosti), JLO etc...pa po drugi strani imajo od raparjev do MTV rockerjev vsi v spotih napol nage bejbe. To se pac prodaja.
Mene cudijo tu nekateri posti ( Bageera in Missy). A ste res tako naivni, da verjamete cisto vsemu, kar pise v rumenem tisku? Mislim, kaj pa ti ves, kaksna zgodba in kaksno razmerje ima ta njen tip res za sabo? Kaj pa ti ves, koliko so mediji napihnili zadevo? TABLOIDI se prodajajo zato, ker objavljajo DIRT od zvezdnikov...Zakaj se pa tako prodajajo? Da se "normalni" ljudje pocutijo boljse, ko vidijo, kako slavna zvezdnica zgleda brez make upa, kako so znacajski boljsi ( ker je una BAJE grdo prevzela moskega od druge) in si s tem nabijajo ego....Kaj je res, kaj pa ne, je pa itak vprasanje. Mislim, nekateri ste pa res naivni.
Aja, pa nimam se za take, ki bi res imela fenomenalni dar opazovanja, ampak, jaz vidim razlike med tem, kako nekdo IZSTOPA. Ce se ven MECE in ce izstopa zaradi TALENTA je VELIIIIIIKA razlika.
Sploh ne vem, zakaj sodelujem o temi, kjer nekdo takole spekulira:
Pomoje je do uspeha prilezla tut čez kakšno pojstlo kakšnga menedžerja in se s komolci prerinla naprej
Slaci se pa tako Beyonce ( ki po mojem mnenju ima glas), Mariah ( njen dober glas je bolj stvar preteklosti), JLO etc...pa po drugi strani imajo od raparjev do MTV rockerjev vsi v spotih napol nage bejbe. To se pac prodaja.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Tyra napisal/-a:Aja, pa nimam se za take, ki bi res imela fenomenalni dar opazovanja, ampak, jaz vidim razlike med tem, kako nekdo IZSTOPA. Ce se ven MECE in ce izstopa zaradi TALENTA je VELIIIIIIKA razlika.
Ja no sej, zenska se meče vn, to je več kot očitno, to usak vid, zakaj pa mislš da je je posot tok velik. Ker Britney nima ravno enga talenta, enim baje ful dobr pleše, sam sorry kok folka zna bolš plesat pa se zato še ne štuli v pevsko kariero....
Sej nočem res tle Britney neki ful žalt, sam se mi zdi da si bo nardila veliko uslugo, če se umakne iz medijev, da neboste še vi, ki do zdej še ne veste da je ženska brez posluha ugotovil da nezna pet in je tut vi neboste več maral...
mir wn
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
¤MiSsY¤ napisal/-a:Tyra napisal/-a:. Ker Britney nima ravno enga talenta, enim baje ful dobr pleše, sam sorry ....
Hm sicer britney ne poslusam, samo cez njen talent pa res niti besede. Ker punca zna pet, ma glas in ma posluh. Ne morte tko obsojat no.... Cela industrija je zdej na tem da se prodaja videz, zato njen glas niti ni tok v ospredju, sam cez kvaliteto glasu pa res pssssst .
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ma men nen komad Toxic zmaga ... respect bejbi za tak komad ... do something tut ... pa kaj pol ... sm večni rap fan, pa kaj, tut mal popa se včas prileže ... posebi tazga kvalitetno delanga ... zakaj pa ne ...
bom zdele katanca citirala: Kapo dol!
Zame ena bolših pop izvajalk mlajše generacije ... drgač pa, a je kdo že vidu v živo kako slovensko estradnico ... tut one niso tok luštne, kokr zgledajo na TV-ju ... tut marsikatera na forumu zgleda zutri kt bi jo en s kolom prebil obraz, medtem ko je pa čez dan oh in sploh zrihtana ...
ah lubice, preveč se zarad oseb in stvari sekirate ...
bom zdele katanca citirala: Kapo dol!
Zame ena bolših pop izvajalk mlajše generacije ... drgač pa, a je kdo že vidu v živo kako slovensko estradnico ... tut one niso tok luštne, kokr zgledajo na TV-ju ... tut marsikatera na forumu zgleda zutri kt bi jo en s kolom prebil obraz, medtem ko je pa čez dan oh in sploh zrihtana ...
ah lubice, preveč se zarad oseb in stvari sekirate ...
-
matea - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2004
- Kraj: PrImOrSkA
kar se tiče njenega petja, posluha in plesa....
kot oseba pa iz raznih tračev ni kdovekaj pamtna, sam to itak ni pomembno. važno je kako muzko ma. sej usak ma svoje slabe lastnosti.
pa tui malo se mi smili. vsi ti paparazzi k*****. js bi najbrš kakega :box: , če bi mi tko slediu.
kot oseba pa iz raznih tračev ni kdovekaj pamtna, sam to itak ni pomembno. važno je kako muzko ma. sej usak ma svoje slabe lastnosti.
pa tui malo se mi smili. vsi ti paparazzi k*****. js bi najbrš kakega :box: , če bi mi tko slediu.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
shaMa napisal/-a:¤MiSsY¤ napisal/-a:Tyra napisal/-a:. Ker Britney nima ravno enga talenta, enim baje ful dobr pleše, sam sorry ....
Hm sicer britney ne poslusam, samo cez njen talent pa res niti besede. Ker punca zna pet, ma glas in ma posluh. Ne morte tko obsojat no.... Cela industrija je zdej na tem da se prodaja videz, zato njen glas niti ni tok v ospredju, sam cez kvaliteto glasu pa res pssssst .
Me zanima kaj bi pa rekle če bi vam bile pesmi, stil glasbe ušeč, polbi bla pa supr a ne?
This too shall pass.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
ja ej men jo je res prav fajn gledat, tud ko nima pet kil pudra gor, pa ko se ji mozoljcki vidijo....se vsaj vidi, da je v normal life cloveska ne pa tak ko pika bozic ko ti pride ob desetih zjutri po zemlje v trgovino namazana.....sori, sam men je naravno cez dan, pa malce umetno cez noc lepse....
kar se njenih pesmi tice men so ble vse do zdaj kul, pa sm stara 22 let.....tko da...
ne vem pa ce lahko sodim kakovost njenega galsu, ker se na to pac ne spoznam....
kar se njenih pesmi tice men so ble vse do zdaj kul, pa sm stara 22 let.....tko da...
ne vem pa ce lahko sodim kakovost njenega galsu, ker se na to pac ne spoznam....
Waiting in the queue oh whoopee doo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov