Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Končno...samo za kolk časa? ...Peris je pa itak verjetno ful užaljena
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ameriška igralka Angelina Jolie je priznala, da se je zelo vzburila, ko je v časopisih videla sliko Britney brez hlačk. Angelina, ki je zaprisežena biseksualka, je izjavila, da ima Britney lepe sramne ustnice, ki so prava redkost. "V časopisih sem prvič videla Britney brez spodnjic in bila sem prijetno presenečena," je povedala Angie o slikah vinjene "pop princeske".
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
bad_girl napisal/-a:No sej tut joške je že pokazala:
Link
drgač se mi zdi ta slika v mejah normale, dosti boljša kot tista ki jo je barby8 prilimala
mimi.k napisal/-a::lol:
Ameriška igralka Angelina Jolie je priznala, da se je zelo vzburila, ko je v časopisih videla sliko Britney brez hlačk. Angelina, ki je zaprisežena biseksualka, je izjavila, da ima Britney lepe sramne ustnice, ki so prava redkost. "V časopisih sem prvič videla Britney brez spodnjic in bila sem prijetno presenečena," je povedala Angie o slikah vinjene "pop princeske".
sej ne morem verjet, res ne
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Meni je včasih bla kul (po izgledu mislim,pet itak ne zna), sam zaj pa se skup nardi ko neka k**bica...porazno in žalostno.Glede na to da ima 2 bejbeka, dnara da se ven ne vidi, bi se lahk oblekla temu primerno, ne pa tole...
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Britney je zadnje čase (odkar je odpisala tistega morona od moža) vedno bolj "trashy" ... glej fotke na http://hud.ebej.be/ime_bejbe/britney_spears
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja tale sklopek slikc je čist prekrasen, sploh za njeno družino k pomoje s skolnjeno glavo okol hod. Ja tko si je pač punca zbrala živet ni kej
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Da se pa pri tolk dnarja nisi sposoben oblečt lepo in hkrati seksi (če je to taka nuja) je pa hudo...tko cheap še ku*be niso oblečene...res ratuje Shitney...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov