Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
^^ zato, k je tok zadeta da tut zase ne ve, kaj šele da bi lahko hodila in normalo funkcionirala
Na tejle fotkah zgleda Pariska mis sveta proti Britni, k je men k ena klobasa ... blek
Na tejle fotkah zgleda Pariska mis sveta proti Britni, k je men k ena klobasa ... blek
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
mah, če bi rit, bi še nekak šlo...
drgač si pa tako sramoto dela, da si večje ne more... pa nj se mal v red sprav, da nauta otroka pol trpela zarad njene malomarnosti
prou obupna je... že tok obupna, da ne vem al nj se mi smil al kaj
drgač si pa tako sramoto dela, da si večje ne more... pa nj se mal v red sprav, da nauta otroka pol trpela zarad njene malomarnosti
prou obupna je... že tok obupna, da ne vem al nj se mi smil al kaj
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Men je bla pa ona vedno ogabna, ampak zdej mi je pa super duper ogabna ...
Res ne vem u čem je fora, da gre froce delat, pol se pa tkole okol gon pa je vsa zadeta ... bljah ...
Res ne vem u čem je fora, da gre froce delat, pol se pa tkole okol gon pa je vsa zadeta ... bljah ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
http://vip.rtl.de/stars_8596.php?media=galerie1
no pa si je kupila perilo, v vrednosti 2400€?!
zgleda da je bila res cist brez...
ena od kupljeni stvari: za 240€ ta kompletek? ogabno
no pa si je kupila perilo, v vrednosti 2400€?!
zgleda da je bila res cist brez...
ena od kupljeni stvari: za 240€ ta kompletek? ogabno
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sam to je pa že bad, da jo Paris podpira pa ji vrata odpira...a ni blo včasih obratno? Se pa modelki vidi, da je prbita ko mina.
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz bi ji vzela maladva! Noben si ne zasluži tako ogabne mame!
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Joj mislim katastrofa tale Britt, sj ne rečem da nima otrok, pa da ga žura...
Nevem a se nič ne zamisli nad tem kak vtis daje vsem najstnicam...pa ne samo to, kakšnen zgled je svojim otrokom, očitno ni dorasla vlogi mame, pa saj tudi vlogi žene ni bila dorasla, sj se punca še zlaufala ni kako bi potem to laufalo...
Ta njen kevin bivši mož pa tud po moje se ga je kr poku z njo zdj pa hoče knjigo o njej napisat kok se ga ona zadeva...
Katastrofalni so...bedno življenje imajo...in da bi potem nekoga imela iz "holivuda" za zgled ali svoj idol...ma sramota...res
Nevem a se nič ne zamisli nad tem kak vtis daje vsem najstnicam...pa ne samo to, kakšnen zgled je svojim otrokom, očitno ni dorasla vlogi mame, pa saj tudi vlogi žene ni bila dorasla, sj se punca še zlaufala ni kako bi potem to laufalo...
Ta njen kevin bivši mož pa tud po moje se ga je kr poku z njo zdj pa hoče knjigo o njej napisat kok se ga ona zadeva...
Katastrofalni so...bedno življenje imajo...in da bi potem nekoga imela iz "holivuda" za zgled ali svoj idol...ma sramota...res
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Čiiiist sfaljena je tale Britney ... zgleda, da se ji je zdel odf***, ker ni več s Kevinom in je šla čez vse meje ... Sej nihče ne prav, če maš otroke, pa sedi doma 24/7, ampak tole kar počne ona, je že prov ogabno in niti mal več okusno!!!
Me prov zanima, kolk časa bosta s Paris ''kolegice'', haha ... Pomojem ne prov dolg!
Me prov zanima, kolk časa bosta s Paris ''kolegice'', haha ... Pomojem ne prov dolg!
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
bad_girl - Kofetarica
inaa napisal/-a:sam res... christini se je saj prej sfuzlala, britni pa zj k je mama..
'ej mami kok mas lepo oblekco, zakaj ne noss spodnjih hlack'
"Mami kaj pa to kažeš vsak dan po svetu. Mami zakaj si pa skos na prvih straneh revij"?
bad_girl - Kofetarica
allessya napisal/-a:Jaz bi ji vzela maladva! Noben si ne zasluži tako ogabne mame!
...ja če maš na drugi strani isto bedo od fotra je kr mal težka odločitev...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov