Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
Mah, zvezdnica ali ne, verjetno se vsi pocutimo malcek gnilo, ce se nase zivljenje nekaj casa vrti okoli locitvenega postopka. Nisem njena obozevalka, ampak tele slike so po mojem mnenju samo njeno izrazanje v smislu "sem sexy, neodvisna pupa in nic mi ne pride do zivega". Pa bodimo realni - po dveh letih zakona ima dva otroka in moza, ki bo najverjetneje iztrzil kar precej z locitvijo. Komu se pa ne bi strgalo? (Meni bi se sicer ze takrat, ko bi mi kupil drago darilo za rojstni dan, emmmm....z MOJIM denarjem.)
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Men pa na teh novih slikcah ni preveč všeč. Čupca mi je res čudna, se mi zdi da ji ne paše To, da ji pa skorej joški vn padejo, je pa pač ohranila še iz prejšnih časov
Jz samo upam, da bo kmalu kkšna dobra pesmica
Jz samo upam, da bo kmalu kkšna dobra pesmica
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
joj danes sm dobila na mail ene slikce od britney..pa to ni mogoče kulk je čist drugačna če je ˝navadna smrtnica˝. sej sm prčakvala da je taka, sm te slikce so me pa čist šokirale..kr ena compa je s polnu celulita, kadi ku turk, oblač se pa že tku al tku ku noben..čisti obup!
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
nene... ti pa jst pa tut ne, a..zihr je bla fotomontaža
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Ma ja sj pravm kao "bogi" zdj se ful nedolžnega dela pa čist bogega (če je to res)...v resnic mu je pa sam do njenga keša po moje...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
jemina - Cosmopsiho
ja men se ful smili ja
Jz mislim, da je Britni naredila edino prav, čeprav preko sms sporočila, to je tko bedno. Če ga je lahko 3leta prenašala, bi mu lahko še v fris povedala, da ga ma dovolj
Jz mislim, da je Britni naredila edino prav, čeprav preko sms sporočila, to je tko bedno. Če ga je lahko 3leta prenašala, bi mu lahko še v fris povedala, da ga ma dovolj
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
jemina - Cosmopsiho
Rhea napisal/-a:jemina napisal/-a:Še jih bo dubu ja
Sprijazni se, svet je tak. Ce ne vseh, jih bo pa dobil vsaj nekaj. Ce ne drugega zato, da ne bo vrtel gobca o njuni zvezi. (ni nobenega smeskota, ki bi bruhal)
in zakaj naj se jaz s tem sprijaznim. Sj se res ne sekiram zato
Ja nekej bo že dobil, sj drugače bi pa umrl od lakote, ker delat itak nič ne zna, samo ne verjamem, da mu bo dala prav veliko, ker gobec bo vrtel v vsakem primeru. Z nečim more služet, dokler lahko, potem bo pa čez nekaj let spet napisal knjigo, da ga folk ne bo čisto pozabil. Dets it
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov