Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Hehehe...zdej pa vidim, kak bi lahko boljš zgledala, če bi imela denar in bi si lahko privoščla najboljšefrizerje, vizažiste, kozmetičarke, masaže...čeprav jst ne zgledam tok grozno brez make upa, kot ona. Pol bi pa še lepše zgledla kot Britney
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Pa te dve sliki sta že ful stari, sej mislim da sta bile v tej temi (bolj na začetku) že objavljeni...
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
MI_CI - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2005
Dorotea napisal/-a:Ne vem kje naj začnem. V bistvu sem čisto povprečna punca, normalnega videza in se sekiram za vsak kg preveč, celulit, mozoljčke, katere občasno dobivam..in kadar se s fantom pogovarjava o tem da sem lepa in da me ma rad tako kot sem, začnem jokat saj bi rada bila zanj še lepša in tudi sama se v svoji koži ne počutim dobro(tako nizko samozavest sem pridobila z revijami, v katerih vidiš vse popolno). Ko pa sedaj vidim retuširane slike....pa sem čisto srečna da sem taka kakršna sem, saj po mojem smo vse me lepše kot pa one nezretuširane. Bodimo ponosne
Še dobro da si "hitr" pogruntala to.
Opažam, da se ljudje vedno bolj sekirajo zarad videza.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Si ne morem pomagat, da ne bi telih slikic nalimala Pa sej cist luskana zgleda, tkole noseca
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz pa verjamem, da tudi clovek, ki ima ogromno veliko denarja, kdaj potrebuje dan brez vseh maskerk, stilistov in podobno. Se meni pasejo dnevi brez make upa. Njej pa ziher tudi. Sej pri fotkah, k je brez make upa, se vidi, da ima probleme s kozo...najbrz ravno zarad tega...
Nosecnice so nasplosno luskane. Offtopic sicer, ampak zadnjic pri ginekologu so vse sijale...s tistimi trebuscki...kjut
Nosecnice so nasplosno luskane. Offtopic sicer, ampak zadnjic pri ginekologu so vse sijale...s tistimi trebuscki...kjut
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Ok, če si kdaj brez make-upa ali brez frizure, ampak ona je čisto neurejena in zanemarjena. To ni delo enega dneva ampak kar nekaj mesecev... Groza.
Kaj čaka, da mož še njo pusti, kot je že naredil s prejšnjo ženo?
Meni je bla ona vedno všeč, ampak sedaj je izgubila ogromno točk. Zgleda stara najmanj 40 let na teh slikah.
Bo res potrebovala čudež, da pride nazaj k sebi.
Ok, da nosečnice izžarevajo nekaj posebnega, vendar da so vse lepe je le tolažba.
Kaj čaka, da mož še njo pusti, kot je že naredil s prejšnjo ženo?
Meni je bla ona vedno všeč, ampak sedaj je izgubila ogromno točk. Zgleda stara najmanj 40 let na teh slikah.
Bo res potrebovala čudež, da pride nazaj k sebi.
Ok, da nosečnice izžarevajo nekaj posebnega, vendar da so vse lepe je le tolažba.
Don't worry, be happy!!!
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
No ja, razlicna mnenja.
Meni zgleda stara toliko kot je, pac brez make upa.
Men se zdi da vcasih kar malce prevec podcenjujete izgled teh zvezdic. Kot v spotu Toxic ni realno da zgleda v vsakdanjem zivljenju.
Pa pravzaprav ne bo potrebovala cudeza. Rodila bo, ce bo hotla nadaljevat kariero, bo malce potelovadila, spet bodo na to bogo kozo vrgli 2 kile pudra in make upa in bo spet dobra stara Britney.
Vse nosecnice, nisem rekla, da so lepe
Meni zgleda stara toliko kot je, pac brez make upa.
Men se zdi da vcasih kar malce prevec podcenjujete izgled teh zvezdic. Kot v spotu Toxic ni realno da zgleda v vsakdanjem zivljenju.
Pa pravzaprav ne bo potrebovala cudeza. Rodila bo, ce bo hotla nadaljevat kariero, bo malce potelovadila, spet bodo na to bogo kozo vrgli 2 kile pudra in make upa in bo spet dobra stara Britney.
Vse nosecnice, nisem rekla, da so lepe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]