Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Kevin Federline showered, shaved and left his wife beater behind for this sharp Item magazine photoshoot. Britney Spears must be proud or at least slightly amused.
jst sploh nebi pošinla, da je to enaka oseba
jst sploh nebi pošinla, da je to enaka oseba
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst sm umrla od smeha, ko sm vidla nove slikce...sej na uni k sedi v belih hlačah je kr solidn, sam ostale pa sam
Zgleda kot en piflar, ki je glih kar s Harvarda prilezu s samimi 10kami pa se čist desperate grebe za en job pa direktorju v rit leze.
Zgleda kot en piflar, ki je glih kar s Harvarda prilezu s samimi 10kami pa se čist desperate grebe za en job pa direktorju v rit leze.
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
bad_girl napisal/-a:Jst sm umrla od smeha, ko sm vidla nove slikce...sej na uni k sedi v belih hlačah je kr solidn, sam ostale pa sam
Jz sem tud mislna da bom umrla od smeha
i love love
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
končno je nrdila neki pametnega!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
mislim, da je to njena varuška oz. telesni stražar, nism prepričana, kaj od tega, ampak tole je tist, ki je ujel seana prestona, ko ga je skor spustila.
no evo, skopirano iz tiste novičke zgoraj:
Sicer pa je pevka za sinčka najela tudi varuško, no, pravzaprav, varuha, ki občasno dela tudi kot pevkin varnostnik. Spearsova je varuha najela, potem ko se je v medijih večkrat pojavilo vprašanje o tem, kako dobra mati je.
ji pa čestitam, je končn nardila neki, kar ji bo samo koristl. dumped his sorry ass!
no evo, skopirano iz tiste novičke zgoraj:
Sicer pa je pevka za sinčka najela tudi varuško, no, pravzaprav, varuha, ki občasno dela tudi kot pevkin varnostnik. Spearsova je varuha najela, potem ko se je v medijih večkrat pojavilo vprašanje o tem, kako dobra mati je.
ji pa čestitam, je končn nardila neki, kar ji bo samo koristl. dumped his sorry ass!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov