Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
ja to sm tud js prebrala...
po en stran je pa to men ful dobr, sta vsaj otroka približno enako stara da ni tok razlike v letih...
po en stran je pa to men ful dobr, sta vsaj otroka približno enako stara da ni tok razlike v letih...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
ja dobr to je tud res na nek način, sam kaj pa če bi mela dvojčka...al še več triples
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- tinatina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 4. 2005
Po moje je zanjo edina smiselna odlocitev, da ima dva naenkrat, ce se hoce spet vrnit na odre. Ko bo rodila drugega, se bo treba fajn namatrat, da bo spet shujsala in se spravila v formo. Ce bi imela pa dva otroka v razmaku parih let, bi bilo potrebno hujsat dvakrat!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Bageera napisal/-a:Mogoče je to podobno kot pri Victorii Beckham. Takoj ko se pojavi kriza, ki lahko ogrozi zakon, mormo hitr spet zanosit
Ja res una glupa fora... Mislm, da je zadn cajt, da tale Britney odraste pa začne mal razmišljat o vsem skupaj...ker tale njen Kevin je en velik luzer...pomoje je prov vesel da je noseča "ona bo še bolj obremenjena z otroki, pa ga bom lažje sral okrog"...tepec en!
Mislm da smo že vsi ugotovl, da je z njo sam zarad denarja...sam ona očitno verjame v ene pravljice z njim. :unknown:
*Elle* - Kofetarica
sanaya napisal/-a:men je njen novi prfum tko všeč da ji vse oprostim
kak se imenuje pa kok stane
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Angel girl napisal/-a:A smo tuki že napisal, da je spet noseča??hmmm Jst sm dons namreč to prebrala v Lady...
mislim, da smo. meni je čist brezveze. njen mož itak da njič ne skrbi za otroka pa da bi še enega mela???ubogi otrok!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov