Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ally
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
- Kraj: ni pravi
he he he, ste smešne. je zadnjič sam reku v enem intrevjuju, da naj mu nekdo pove, zakaj bi sploh katera ženska hotla bit s takim tipom, kot njega opisujejo v medijih...
http://www.britneyres.com/displayimage. ... 707&pos=18
meni ne zgleda nič narobe z njima na tej sliki, ki je bila posneta pred nekaj dnevi...
http://www.britneyres.com/displayimage. ... 707&pos=18
meni ne zgleda nič narobe z njima na tej sliki, ki je bila posneta pred nekaj dnevi...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehe, mal prej sem nekje prebrala, da se Justinu tale Kevin preprosto "gabi" in da ga celo skrbi za Britney. (tudi tukaj)
- sanaya
- Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: od norveške do venezuele
purple_rain napisal/-a:Hehe, mal prej sem nekje prebrala, da se Justinu tale Kevin preprosto "gabi" in da ga celo skrbi za Britney. (tudi tukaj)
sj to pa čiz verjamem
komu se pa kevin ne gabi( no razen britney)
i love love
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
res ne vem kaj vidi na njem....
on se do nje obnaša res grozno,,,jaz sem še vedno mnenja da si je lajf uničila z totim tipom...
on se do nje obnaša res grozno,,,jaz sem še vedno mnenja da si je lajf uničila z totim tipom...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Za vse ki radi ali občasno poslušajo Britney!
Včeraj večer se je na internetu pojavil 50 s odlomek pesmi, ki jo je Britney napisala in zapela za svojo sestrico!
Men je pesem ( ta odsek) tako lepa, tudi če ni povsem dokončana!!!!
Če hoče kdo videt posnetek Britney kako pleše k tej pesmi si to lahko ogleda tukaj:
http://www.youtube.com/watch?v=C0H7y1i2kpY
Včeraj večer se je na internetu pojavil 50 s odlomek pesmi, ki jo je Britney napisala in zapela za svojo sestrico!
Men je pesem ( ta odsek) tako lepa, tudi če ni povsem dokončana!!!!
Če hoče kdo videt posnetek Britney kako pleše k tej pesmi si to lahko ogleda tukaj:
http://www.youtube.com/watch?v=C0H7y1i2kpY
Live every single moment like it''s the last!!!
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Britney's Baby Has Minor Skull Fracture
On April 7, when Britney Spears and Kevin Federline realized that their baby, Sean Preston, had been sleeping more than usual, panic bells went off. Just six days earlier, the 7-month-old had taken a major fall from his high chair, a tumble that had his parents worried that he might have been critically injured.
After rushing Sean to a nearby hospital, they discovered he had a minor skull fracture (sometimes called a "scalp fracture" in babies), and a blood clot. The following day, the Department of Children and Family Services began looking into the incident.
On April 8, L.A. sheriff's deputies arrived at Britney's Malibu home to investigate a child-abuse claim against Britney and Kevin in relation to the head injury
On April 7, when Britney Spears and Kevin Federline realized that their baby, Sean Preston, had been sleeping more than usual, panic bells went off. Just six days earlier, the 7-month-old had taken a major fall from his high chair, a tumble that had his parents worried that he might have been critically injured.
After rushing Sean to a nearby hospital, they discovered he had a minor skull fracture (sometimes called a "scalp fracture" in babies), and a blood clot. The following day, the Department of Children and Family Services began looking into the incident.
On April 8, L.A. sheriff's deputies arrived at Britney's Malibu home to investigate a child-abuse claim against Britney and Kevin in relation to the head injury
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov