Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Debelušna Britney
Britney Spears si je morala kupiti kopalke velikosti XXL. Punca, ki dopustuje na Havajih, se je namreč zelooo zredila.
Britney Spears si je morala kupiti kopalke velikosti XXL. Punca, ki dopustuje na Havajih, se je namreč zelooo zredila.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
cukrck napisal/-a:Debelušna Britney
zakaj se ne čudim??? moški štor in še povrh otrok ki ga vzgaja sama...hhmm...
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Kevin postrigel svoje kodre za dobrodelen namen!
Kevin Federline ima spet kratke lase, saj se je za dobrodelne namene dal postriči in svoje lase doroval organizaciji Kodri ljubezni, ki izdeluje iz darovanih las lasulje za otroke obolele za rakom.
Končno nekaj pozitivnega o njem, sem prav vesela da ima spet kratke lase, zdaj je spet pravi cukerček.
Kevin Federline ima spet kratke lase, saj se je za dobrodelne namene dal postriči in svoje lase doroval organizaciji Kodri ljubezni, ki izdeluje iz darovanih las lasulje za otroke obolele za rakom.
Končno nekaj pozitivnega o njem, sem prav vesela da ima spet kratke lase, zdaj je spet pravi cukerček.
Live every single moment like it''s the last!!!
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
cukrck napisal/-a:Debelušna Britney
ja ful se je zredila...omg prou tist ne...lahk bi mal pazla na postavo...čist se je zapstila!
¤Hi.EaT Me *=)¤
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
tjashika_ napisal/-a:ja ful se je zredila...omg prou tist ne...lahk bi mal pazla na postavo...čist se je zapstila!
Res me zanima kako sexy boste ve vse po porodu.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
sanaya napisal/-a:pa ona se ni zredila sm zarad poroda ampak zarad svojih problemov
ona je vsa boga
kevin jo pa prostodušno vara
kreten
...ona mu pa še zmeri tisto leno rit podpira in ga gleda...
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
ja no ona se men prav smil ženska... Kevin jo tako izkorišča za dnar...mislm model delat pejt.. pa še z drugo se vlač okol ona pa sama za otroka skrbi...pa bi kr še enga mela, s takmu tipom...joj, joj
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
jah..ona ga "ljubi" in ne vidi da jo on izkorišča zato se mi smil...on mi je pa tok bedn ej... mislm sj u bistvu si je po en stran sama kriva kaj se je pa poročila s takmu luzerjem, sj on ma že od prej enga otroka pa je tud uno ženo zapustu...
jah tist za slavo se pa strinjam k se je ful spremenila in jo po moje tud folk več ne gleda tko k prej...ah ja..
jah tist za slavo se pa strinjam k se je ful spremenila in jo po moje tud folk več ne gleda tko k prej...ah ja..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*Elle* - Kofetarica
sm na tej sliki s črnim klobukom je pa...
sm a se ni ona ful kasnej po rojstvu babyja zredila...vsaj men se zdi k ko sm jo gledala enkat po mtv-ju ni bla taka...
sm a se ni ona ful kasnej po rojstvu babyja zredila...vsaj men se zdi k ko sm jo gledala enkat po mtv-ju ni bla taka...
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Britney pozabila otroka http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3069551
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov