Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
steLLcy napisal/-a:LoL
Ok, tole je pa... OMFG ... Tako smešno, da se bom še tri dni smejala, pa še ajmer bom rabla, ja!
/ne morm se nehat smejat!/
sam tole je pa res
že tokrat sm si zavrtu, da mi je že muska ql, čeprou en tm na blogu pravi, da je to največji brazilski shit.
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
pa koga briga njena postava, če je tupa ko ... ne najdem besed pa kdo od nje pričakuje da naj po porodu shujša? prav briga me, res...
kar se pa tega brazilskega komada tiče - mi je prav priraso k srcu. samo lik pa raztura. roflam že 15 minut
kar se pa tega brazilskega komada tiče - mi je prav priraso k srcu. samo lik pa raztura. roflam že 15 minut
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
bucka81 napisal/-a:Bageera napisal/-a:o moj bog ker cepecccccc!!!!! jzt sem sam čakala, da začne račke plesat
david backham wannabe??
men sta oba čist grozna no... en bolj kot ta drug...
inchy84 napisal/-a:To je pa hudo
what the fuck???
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja to je pa naša britney, vendo preseneti z novimi fotkami! halo no...otroka met med vožnjo v naročju je mal neodgovorno.
Sam drgač jst nism ena "sovražnica" britney spears. Men je kr simaptična, sploh zdej k ji dol visi kaj si folk o njej misl. Pa tud kšni njeni komadi so mi kr uredu.
Sam drgač jst nism ena "sovražnica" britney spears. Men je kr simaptična, sploh zdej k ji dol visi kaj si folk o njej misl. Pa tud kšni njeni komadi so mi kr uredu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov