Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Ja valda da ne more v par mescih prit na isto postavo kot jo je imela pred bejbijem...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Men se pa zdi, da se je čist zapustila...sej vem, da je pred kratkim rodila...samo vseeno bi lohka kej za to nardila. Če pogledamo Heidi Klum je tut glih pred kratikim rodila pa se že sprehaja po modnih stezah...tko, da se vse da, samo če se hoče!
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
a ti misliš da če so neke kao zvezdnice morjo v mescu dni po porodom mit tipi topi in da ne bi imele kako kilco več...Moja sestra je že 4 leta od poroda pa še vedno ma mal trebuščka (kljub temu da je imela osebnega trenerja pa da se je skor vsak dan pridno telovadla) in ga bo za vedno mela,razen če ne bo šla na poseg...
Nimajo vsi take sreče ko Heidi Klum
Nimajo vsi take sreče ko Heidi Klum
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
ja *smokvica* se kr strinjm, kot pri vseh stvareh so tudi tukaj geni. jaz sem se po posodu mogla prekleto fejst matrat da sem shujšala na štartne kilograme, medtem ko je bla prijatlca dva mesca po porodu še bolj suha kot prej in se je prav trudla da bi se malo zredila.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
A ni to samoumevno, da ženska ne more met mesec po porodu take postave ko prej? Js sm brala na mojtrener.com, da se postava vrne v prvotno stanje v devetih mesecih, glede na to, da so se prej spremembe dogajale 9 mescu...
Britney mi drugač nima (v bistvu tut pred porodom ni mela) nevem kake postave. Je pa v obraz kr simpatična... Pa btw, ona je kao pevka, in ne manekenka, da bi mogla met popolno postavo
Britney mi drugač nima (v bistvu tut pred porodom ni mela) nevem kake postave. Je pa v obraz kr simpatična... Pa btw, ona je kao pevka, in ne manekenka, da bi mogla met popolno postavo
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Ja, to je res, da telo rab 9 mesecev, da se vse vrne na svoje mesto. Sam Britney je po domače povedan zanemarjena. Tko da ne tega opravičevat s porodom, ker je bejba sama po seb nasty.
Zadnjič spremenil žblj, dne 08. Jan. 2006 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Sedaj res še nima prejšnje postave, toda verjemite mi v svojem naslednjem spotu ali javnem nasto bo vse tip top. Sicer pa zakaj naj hiti skujšat, mislim da je boljše za njo in otroka da skupaj preživita čimveč časa in ne da ona cele ure prebije v telovadnici.Po moje je v redu, da se ne sili, naj si vzame čas pa bo!!!
Live every single moment like it''s the last!!!
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
a mislte une slike k so 4 skupi pa na eni kadi? no men se na teh slikah ne zdi čudna sam kaki nasmešek bi ji pa tut pasal. so pa tut druge slike na katerih je luškana. pa ne mislt da sem njena fanica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sam kle smo za to da komentiramo. al mrde ne??
sam kle smo za to da komentiramo. al mrde ne??
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
ženska mi je za crknit smešna. sploh v enem videu ko ma tako svetleče rdečo oprijeto opravo in neki po vesolju skače al pa tam ko se z enim tipom skrega pa se v kopalnico zapre in se v bani namaka -> lol? pa z njenimi scenami in škandali gor in dol prav debilna je.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
kiana - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
bad_girl napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20060202_3068779.php
Je spet noseča?
mogoče je res... sam js bl mislm, da je to naredla, zarad preveč (kilo)gramčkov...pa ne da jo obsojam, ker jih ima po porodu (baje) še nekaj odvečnih....
have I told you how good it feels to be me...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov