Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
nevoščljivost čemu?!? razn dnara ji prau nič ne zavidam, dnar pa itak ni vse...tak da naj se ma kr fajn, meni je tak vseeno***PINKYCA*** napisal/-a:ko bo kdo prisel tako daleč kot ona bo lahko kritiziro!!! drgac pa sam kazete svojo navoščljivost
as if.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Daleč? Odvisno kaj je za koga daleč. Js recimo niti ne bi hotela počet tega, kar dela ona (biti pevka, igralka... skratka slavna), zato se nikoli nisem trudila za to in se mi tudi njeni dosežki ne zdijo nič posebnega.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
100 ljudi 100 čudi
itaq pa si vsi razlagajo po svoje
itaq pa si vsi razlagajo po svoje
-
Andrejcka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2005
marateja napisal/-a:Jaz sem dons vidla našo Mišo Molk. Res, da je bla ful napacana, ampak sploh ni tkok grozna kot vsi govorijo. za svoja leta je čist vredu.
Misliš rečt glede na to kolk plastičnih operacij je že dala skozi
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
No Britney - zvezda kot katera druga, s svojimi muhami itd... Nism pa tuki da bi jo nevem kako skritizirala - osebno je ne poznam, glasba mi ni vsec.
Ampak kar ste ze povedale - velik je dosegla, zlo mlada je zacela in marsikdo od nas lahko o tem res LE sanja. Zdje ma otrocka, nej se njemu posveti, pol nej pa poje naprej - ce jo veseli seveda.
Nimam nic proti njej drgac
Ampak kar ste ze povedale - velik je dosegla, zlo mlada je zacela in marsikdo od nas lahko o tem res LE sanja. Zdje ma otrocka, nej se njemu posveti, pol nej pa poje naprej - ce jo veseli seveda.
Nimam nic proti njej drgac
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Maychy - Cosmopolitanka
Lyla... Lej, nikol nisem rekla, da je ne spoštujem in podobno, kajti spoštujem vsakega človeka, dokler me ne prepriča v nasprotno. Sem pač taka, da se mi zdi več vreden tisti, ki se je celo življenje trudil v neki šoli, da bi postal izobraženec, kot pa nekdo ki se je trudil biti slaven, ker mi to pač ni to. Res je, da se je za oboje (ponavadi) treba truditi. So pa tudi ljudje, ki jim je slava padla v naročje. Preprosto jih nekje "odkrijejo" in jih malo manj kot forsirajo naprej. Da bi se to zgodilo kakemu intelektualcu še nisem slišala.
Pač se mi akademski dosežki, splošna razgledanost in magari (če lahko tako rečem) pamet zdijo pomembnejši kriterij za to, da mi je nekdo všeč kot pa medijska pozornost.
Pa to ne pomeni, da ta oseba ni veliko dosegla, zato ker jaz tako mislim. Če boš še enkrat pozorno prebrala moj post boš namreč videla, da sem napisala, da se meni to ne zdi nič posebnega. Že velikokrat povedano... Vsak ima svoje mnenje. In svoje kriterije po katerih sodi ljudi.
Pač se mi akademski dosežki, splošna razgledanost in magari (če lahko tako rečem) pamet zdijo pomembnejši kriterij za to, da mi je nekdo všeč kot pa medijska pozornost.
Pa to ne pomeni, da ta oseba ni veliko dosegla, zato ker jaz tako mislim. Če boš še enkrat pozorno prebrala moj post boš namreč videla, da sem napisala, da se meni to ne zdi nič posebnega. Že velikokrat povedano... Vsak ima svoje mnenje. In svoje kriterije po katerih sodi ljudi.
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
No tolk ima denarja, pa še svojega prvorojenca trži (slike za ne vem kolk dnarja), da otroka starci od njega sploh niso smel vidt in pridet na obisk da ga nebi slikal al pa da nebi full fotografov sabo prpelal - k so kao revni). Katastrofa kakšna zabita baba saj dnar ne vse pa itak ga ma tolk velik bogi ta otrok še on je samo marketing upam da mu bo dobro varuško najdla. Jaz sem nad takimi ljudmi in njihovim obnašanjem zgrožena res.
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Na njenih ameriških sratneh piše, da bi naj nekdo naredil kopijo njenega sex videa in da grozi,da ga bo na dal internet.Trenutno ga še ni na spletu.
Čas bo pokazal če je kaj resnice na tem.
Čas bo pokazal če je kaj resnice na tem.
Live every single moment like it''s the last!!!
-
Maychy - Cosmopolitanka
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
mah ja, kr neki nakladajo, očito jim je zmanjkalo idej
dans sem spet gledala film od britney, pa je prav lušna pupa