Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Res je, vsak ma pač slabe in dobre dneve,tko je.... Tut zvezdnice...
- _NiA_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2005
Dorotea napisal/-a:po moje bo tut hitro sexy s5...kak ni bla suha? kaj tebi je všeč sama kost in koža?
http://1.im.cz/super/img/disc/00/19/28-1-orig.jpg
a tu pa je debela al kaj?
Malo fotomontaže
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Pa dej to je bolano ... Ne moreš dat otroku ime London ... pač ne moreš in konec ... to je tko ko da bi jst dala svojemu ... ne vem ... Bled, ker me na ta kraj vežejo ne vem kakšni spomini ... sick sick sick Tok prfuknena je loh sam ta Britney ... pa brez zamere vsem njenim gorečim fenicam ... sam ona pač u glavi ni gladka ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
sneška2 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2005
no,moraš priznati,da ni edina...hahaha.....eni so tudi tako navdušeni nad tem....drugi pa kopirajo to idejo....je pa prav zanimivo...tiasha napisal/-a:Pa dej to je bolano ... Ne moreš dat otroku ime London ... pač ne moreš in konec ... to je tko ko da bi jst dala svojemu ... ne vem ... Bled, ker me na ta kraj vežejo ne vem kakšni spomini ... sick sick sick Tok prfuknena je loh sam ta Britney ... pa brez zamere vsem njenim gorečim fenicam ... sam ona pač u glavi ni gladka ...
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
ne zanimivo ni, kvečemu bolano, po pozornosti iskajoče dejanje!!!
po drugi strani pa... sej ti zvezdniki so že čist opaleni s takimi bednimi forami!
no, sam london še ni tako hudo kot apple...
ej... me zanima čigav priimek bo meu... itak, da mamicin!
po drugi strani pa... sej ti zvezdniki so že čist opaleni s takimi bednimi forami!
no, sam london še ni tako hudo kot apple...
ej... me zanima čigav priimek bo meu... itak, da mamicin!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ok men se še vedno ne sliši normalno ... Niste me prepričale ... Tko da ne moj otrok ne bo Novo mesto in ne Kranj in ne Grosuplje in ne Postojna in ne ... ker obstajajo imena za ljudi in za kraje, k jih je pa po mojem mnenju pametno ločevat ...
Sicer pa teli zvezdniki z Britney na čelu ...
Sicer pa teli zvezdniki z Britney na čelu ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Pomoje pa ne morš primerjat Londona z Novim mestom, Pohorjem in nevem kaj še vse kar ste napisale.
Mi imamo tudi ime Lenart, k je hkrati tudi mesto in se prou lepo sliši. Tko da ne vnaprej govort o raznih čudnih mestih. Sicer pa oni tm, London velik lepše tudi naglašujejo.
Mi imamo tudi ime Lenart, k je hkrati tudi mesto in se prou lepo sliši. Tko da ne vnaprej govort o raznih čudnih mestih. Sicer pa oni tm, London velik lepše tudi naglašujejo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov