Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
nisem vidla tega zato pa ne vem...bi blo pa zanimivi pogledat....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
roxy* napisal/-a:alina napisal/-a:a je kera gledala to njeno oddajo chaotic (reality show varianta), kjer kaže kako sta se zaljubila s tem kevinom in pol poročila.....? jst sm jo namreč gledala in me zanimajo še vaša mnenja....
jst sm gledala 1.del. sam moram rečt, da sm bla malo razočarana. boljšo sm si pričakovala.
Ma ja, samo nasmejis se vseeno
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
mala271186 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
- Kraj: kamnik
jst sm pa zadnjič na vivi gledala en del, in moram rečt da je to taka beda da kr vrjet ne moreš.. tukaj pa res vidiš kakšna butara je, njeni komentarji so čist mimo, neverjetno je otročja..mislim groza od groze
lp
katra
katra
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ja sej britney meni zglea čist otročje......no v enih spotih že pa na slikah...eh...kaj češ...zvezde,,,
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
mala271186 napisal/-a:jst sm pa zadnjič na vivi gledala en del, in moram rečt da je to taka beda da kr vrjet ne moreš.. tukaj pa res vidiš kakšna butara je, njeni komentarji so čist mimo, neverjetno je otročja..mislim groza od groze
ma ja jas sem včeraj gledla en del...kaka fuxa je obnaša se ko da je stara 13 pa je v pubrteto prišla meni je ta oddaja ful gnila...sem več pričakovala
as if.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
alina napisal/-a:a je kera gledala to njeno oddajo chaotic (reality show varianta), kjer kaže kako sta se zaljubila s tem kevinom in pol poročila.....? jst sm jo namreč gledala in me zanimajo še vaša mnenja....
Ja jst sm tut glih zadnč 1. del gledala na vivi.......Tja no men se zdi kr neki.....gledala sem bol iz firbca kokr pa zarad tega k bi blo tok fajn
Morm rečt, d men se tle obnaša k tak froc........ubisvti po teh posnetkih si jo sploh ne predstavljam z njenim otrokam.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov