Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Sm mal brskala po YT in sm najdla tale njen komad: http://www.youtube.com/watch?v=fAY_HaH3B9o
Kva je bla huda takrt:)
Kva je bla huda takrt:)
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ah ona ma pa v vsakem spotu te paparace!
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
am..sem ravnokar poslušala ta njen nov komad Womanizer.. in morm rečt, da mi je kr nekaj nekako ne najde več tiste zlate nitke..kr ti njeni novejši komadi so za mene vsi takšni, ki se pač vrtijo ob petih popoldan na nekem lokalnem radiju.
sploh pa ma čist neizvirne refrene.. v komadu Gimme,gimme je pela skoz: gimme, gimme, gimme, gimme.. zdaj pa pa pač poje skoz: womanizer, womanizer, womanizer..
uau
sploh pa ma čist neizvirne refrene.. v komadu Gimme,gimme je pela skoz: gimme, gimme, gimme, gimme.. zdaj pa pa pač poje skoz: womanizer, womanizer, womanizer..
uau
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- Bella*Honey
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2008
ok včasih mi britney ni bla neki waaau...ampak njen novejši cd Blackout ma kooooooonc hude komade npr. Gimme More, Break the ice, Radar...
pa ta ta nov Womanizer je isto hud...prov všeč mi je zdej Britney ...she's hot !!!
pa ta ta nov Womanizer je isto hud...prov všeč mi je zdej Britney ...she's hot !!!
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ Tukaj pa si ni niti malo podobna se mi zdi ampak je vseeno ful lušna oz. je končno nekje spet lušna ker glede na to kakšna je bila zadnji 2 leti ali koliko pač sem mislila, da se ne bo več pobrala
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Slika je simpaticna, sam vse skupi (napis, crke, barva..) mi je pa obupno. Lohk bi velik boljs nardil. Meni zgleda ceneno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov