Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
THIS IS JUST IN!!!!!
Po dolgih 10. letih je BRITNEY s pesmijo WOMNIZER poletela na 1. mesto Ameriške glesbene lestvice billboard in hkrato podrla še rekord za najbolj prodajano pesem ene izvajalke v enem tednu z 285.923 prodanimi CD-ji.
BRAVO Britney
Tako sem vesela za njo!!!!
Po dolgih 10. letih je BRITNEY s pesmijo WOMNIZER poletela na 1. mesto Ameriške glesbene lestvice billboard in hkrato podrla še rekord za najbolj prodajano pesem ene izvajalke v enem tednu z 285.923 prodanimi CD-ji.
BRAVO Britney
Tako sem vesela za njo!!!!
Live every single moment like it''s the last!!!
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Sam ne zarad pesmi, ampak zarad tega, ker je Britney.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Men je pa tanov komad (in spot) čist vredi.
Ne gre za nek umetnostni presežek (kot tudi drugi njeni komadi ne), se ga pa da poslušat, je tak ritmičen, energičen...
Ja taka postava je pa pomojem rezultat diete, trdega dela + kakšne operacije... Kakorkol, jz sm vesela da je spet stara Britney
Iiiii; Britney leta 1991... Kak je mela dobr glas
http://uk.youtube.com/watch?v=KYoUi0Cyd ... re=related
Ne gre za nek umetnostni presežek (kot tudi drugi njeni komadi ne), se ga pa da poslušat, je tak ritmičen, energičen...
Ja taka postava je pa pomojem rezultat diete, trdega dela + kakšne operacije... Kakorkol, jz sm vesela da je spet stara Britney
Iiiii; Britney leta 1991... Kak je mela dobr glas
http://uk.youtube.com/watch?v=KYoUi0Cyd ... re=related
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
lolitaa napisal/-a:^Bojša kot kdaj?
kot 1 leto nazaj
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Men se zdi pa tako umetna!! ne vem, vse je preveč lepo, da bi blo res! V bistvu mi je pa po eni strani čist vseen zanjo...zmer mi je bla ena afnasta blondinka s slabo muziko! Če nekateri žalijo Amy Winehouse bom pa tut jest mal Britney
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
OrangeLady napisal/-a:lolitaa napisal/-a:^Bojša kot kdaj?
kot 1 leto nazaj
To sigurno, sam js sem iz posta od PeggySue* razumela kot da naj bi bila sedaj boljša kot pa pred vso tisto njeno krizo.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
joy23 napisal/-a:^^ Po moje bi ji potem to uspelo z vsakim singlom.
eh, komad pa že ni tako dober za prvo mesto,...christina ma stokrat boljše komade in glas, sam je pač SAMO christina. pršla je na prvo mesto zarad vsega cirkusa okol nje zadnjih par let, pa ker se je vrnila in tako.. pač britney. moje mnenje pač.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov