Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Men se tut zdi, da je podoben videu Toxic! Sploh pa se preveč trud z tistim premetavanjem las! Pa še pesem je čist obična...
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
res ni nek oh in sploh presežek - pa saj noben spot od Spearsovke še ni bil
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Pa ne vem, men se v tej pesmi ne zdi da bi imela neki ful računalniški glas. Ker na albumu Blackout ima pri nekaterih pesmih precej spremenjenega.
Oh, če bi delala s Timbalandom bi blo super Na novem albumu pa med drugim delajo Keri Hilson, Darkchild in zopet legendarni (vsaj kar se pop glasbe tiče) Max Martin.
Men je tud s črno lasuljo Tam ko ima rdečo mi je pa čist drugačna.
No, pesem mi je pa še vedno ful dobra
Oh, če bi delala s Timbalandom bi blo super Na novem albumu pa med drugim delajo Keri Hilson, Darkchild in zopet legendarni (vsaj kar se pop glasbe tiče) Max Martin.
Men je tud s črno lasuljo Tam ko ima rdečo mi je pa čist drugačna.
No, pesem mi je pa še vedno ful dobra
Use your head and follow your heart.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Mah, Timbaland (in ne Timberland!) dela čudeže.Samo poglej Nelly Furtado.Z njim je postala zvezda in mela tko hude komade da konc.Zdej pa k noče več z njim sodelovat je ni nikjer več slišat.In pomoje je že boljš tko.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Ne vem kaj bi rekla, če je naravno shujšala (kar je možno!), ali je šla pod nož ... Ker v enem članku je enkrat pisal kakšno dieto je imela in kako je telovadila, v drugem pa, da je za svojo novo postavo dala ... zdej se ne spomnim več koliko $, sm pa preračunala na bivše SIT in je prišlo okoli 5.000.000
Da bo/je posnela dokumentarec o svojem življenju v zadnjem času, je že ena napisala, tole je pa Britney povedala:
"So much has gone on over the last couple of years and there's a lot that people don't know about me that I want them to know," Spears told MTV News in a statement about the special. "I wanted to make this film because I started to feel like I wasn't being seen in the light that I wanted to be seen in. This is an opportunity to set the record straight and talk about what I've been through and where I'm headed."
"I've been through a lot, and there's a lot people don't know," she says in the film. "Sometimes it can get lonely 'cause you don't open the gate. I'm stuck in this place, and I just cope every day.
"I sit there and I look back," Britney says in her new documentary. "I'm a smart person, what the hell was I thinking?"
30. novembra bo na MTV.
Da bo/je posnela dokumentarec o svojem življenju v zadnjem času, je že ena napisala, tole je pa Britney povedala:
"So much has gone on over the last couple of years and there's a lot that people don't know about me that I want them to know," Spears told MTV News in a statement about the special. "I wanted to make this film because I started to feel like I wasn't being seen in the light that I wanted to be seen in. This is an opportunity to set the record straight and talk about what I've been through and where I'm headed."
"I've been through a lot, and there's a lot people don't know," she says in the film. "Sometimes it can get lonely 'cause you don't open the gate. I'm stuck in this place, and I just cope every day.
"I sit there and I look back," Britney says in her new documentary. "I'm a smart person, what the hell was I thinking?"
30. novembra bo na MTV.
Use your head and follow your heart.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov