Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Mislim,da je prav njena zahvala staršem iskrena in upravičena,glede na težave,ki jih je imela,saj sta ji prav ona dva močno stala ob strani v težkih trenutkih.
Kar se tiče prireditve in Britney - mislim,da je s svojim nastopom zasenčila vse,res je blestela!Bravo Britney!Vesela sem zanjo!
Kar se tiče prireditve in Britney - mislim,da je s svojim nastopom zasenčila vse,res je blestela!Bravo Britney!Vesela sem zanjo!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Mogoče bi morala še kakšno solzico potočit, da bi zgledal resnično???
Mislm, eni se res v vse vtaknejo. Sicer je mene tud en malčk zmotl tole zahvaljevanje bogu, ampak hej, pol sm pomisnla, kaj bi jst na njenem mestu povedala ... trikrat bi bla izbrana za naj ne vem kaj in pol bi si morala zmislt (ja, dejansko bi si morala zmislt neki) tri različne vsebine. A ni boljš, če se zahval lepo vsem, k so ji dejansko stal ob strani in vsem tistim, k so omogočl, da je dobla lep feedback in te tri nagrade? Ne vem no, men se je zdel lepo, da je vedno omenla družino, fajn se mi je zdel, k ni pozabla na sinčka in konc koncev tud na boga, če je pač verna. Zahvala kot zahvala in ne, mislm, da ni zlagana.
Mislm, eni se res v vse vtaknejo. Sicer je mene tud en malčk zmotl tole zahvaljevanje bogu, ampak hej, pol sm pomisnla, kaj bi jst na njenem mestu povedala ... trikrat bi bla izbrana za naj ne vem kaj in pol bi si morala zmislt (ja, dejansko bi si morala zmislt neki) tri različne vsebine. A ni boljš, če se zahval lepo vsem, k so ji dejansko stal ob strani in vsem tistim, k so omogočl, da je dobla lep feedback in te tri nagrade? Ne vem no, men se je zdel lepo, da je vedno omenla družino, fajn se mi je zdel, k ni pozabla na sinčka in konc koncev tud na boga, če je pač verna. Zahvala kot zahvala in ne, mislm, da ni zlagana.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Nism rekla, da se neb smela zahvalt sinovoma. Ne obračaj mojih besed, joy23. Edino ta zahvala se mi je v bistvu zdela resnična. Pa mogoče mal za fane. Pač moti me to, da se vedno zahvaljuje Bogu za vse kar ji je blo dano, v bistvu je pa že dostkrat nakazala na to, da je šovbiznis pravi pekel, vse njene težave izhajajo prav iz tega, ker je tako mlada postala slavna in ne bi rada da se njena sinova ukvarjata s tem. Nism rekla o nobeni zahvali sinovoma, ampak o tem kako je ona KAO srečna v tem poslu, kar ji je blo vse dano, prineslo ji je pa velik nesreče in zarad tega tega bremena ne bi privoščila sinovoma (kje je tuki logika?). In ja, tud jst se strinjam s tem, da kaj bi pa lahko rekla, če ne tega-sej prav da je tko povedala kot je, jst sm povedala sam svoje mnenje, da so to bolj naučene besede-ob prejemu dveh nagrad je povedala celo do besede natančno. In nekateri zvezdniki trpijo, fotografom pa kažejo oh in sploh nasmešek. Ne vem, zakaj se jih pol tolk fila s tabletami, poskuša narest samomore (npr. Mariah Carey pred časom), jih tud nardi, pristanejo v psihiatrični bolnišnici, majo anoreksijo/bulimijo (da se ne bo kdo obregnu ob to, da tega navadni smrtniki nimajo-imajo, vem.). Plus tega ne bi bla jst tako prepričana, da je z mamo zgladila vse spore, sej se ji je tud na vrhuncu kariere zahvaljevala povsod, i love you mum itd...v bistvu so ble pa skoz na bojni nogi. Z očetom je pa itak mela slab odnos že od vedno, ker je bil alkoholik. Mogoče se je to zdej popravlo, ne vem. In hvalabogu, če zdej vidi eno svetlo lučko v svojmu lajfu, ji to privoščim, pa če je tale njen nasmešek vsaj 50% resničen, hvalabogu. Z make upom, oblekco se da vse težave skrit. Ne bi rada izpadla preveč "pametno", ampak zvezdniki majo velike težave, ko slava mineva, aplavzi, oboževanje, nagrade jim hranijo ego, in so tega potrebni čedalje več. Nekje v svojem bistvu se pa zavedajo, da so sami in osamljeni, so nek objekt, "pop princeska", ki jo vsi obožujejo, bla bla... Pol pa slišš: I'm ugly..." še posebno, če pride obdobje kot pri Britney, ko je mela take težave s kevinom, dvema otrokoma, mamo, itd...
Pa nimam nič proti njej, v bistvu bolj govorim na splošno o teh slavnih maskah, kako je oh in sploh vse blišč. Britney je men čist simpatična in ji želim, da se postavi na noge, "zmotilo" me je pač to, da se dela tako srečno zaradi tega vsega kar ima, že dostkrat je pa dokazala, da se ne počuti glih tko. Jst sm sam pač povedala svoje mnenje na podlagi teh zahval, čist tko btw, ne glih s kakšnim posebnim obremenjevanjem in razmišljanjem...
In še to jagodka85: ne vem kdo se je v kaj vtaknu. jst sm pač sam na izi povedala svoje mnenje, kar jst mislm, s tem nism nikogar užalila. Sicer je pa to namenjeno za ceu hollywood in te nasmejane obraze, ne samo za britney. Sej forum je pa menda ja za to da poveš svoje mnenje. Pač ti hvalš eno stvar, jst drugo, ti kritiziraš eno stvar, jst pa kej druzga. Pa še zdej ne štekam, zakaj se to imenuje "da sm se obreglna ob britney".. Pa ej halo...naj živi kakor hoče, jst ji želim vse najboljše, sigurno je bla vesela teh nagrad, nism rekla, da ji nč ne pomenjo. Če pa ni tko, se mi pa rahlo j...!
Pa nimam nič proti njej, v bistvu bolj govorim na splošno o teh slavnih maskah, kako je oh in sploh vse blišč. Britney je men čist simpatična in ji želim, da se postavi na noge, "zmotilo" me je pač to, da se dela tako srečno zaradi tega vsega kar ima, že dostkrat je pa dokazala, da se ne počuti glih tko. Jst sm sam pač povedala svoje mnenje na podlagi teh zahval, čist tko btw, ne glih s kakšnim posebnim obremenjevanjem in razmišljanjem...
In še to jagodka85: ne vem kdo se je v kaj vtaknu. jst sm pač sam na izi povedala svoje mnenje, kar jst mislm, s tem nism nikogar užalila. Sicer je pa to namenjeno za ceu hollywood in te nasmejane obraze, ne samo za britney. Sej forum je pa menda ja za to da poveš svoje mnenje. Pač ti hvalš eno stvar, jst drugo, ti kritiziraš eno stvar, jst pa kej druzga. Pa še zdej ne štekam, zakaj se to imenuje "da sm se obreglna ob britney".. Pa ej halo...naj živi kakor hoče, jst ji želim vse najboljše, sigurno je bla vesela teh nagrad, nism rekla, da ji nč ne pomenjo. Če pa ni tko, se mi pa rahlo j...!
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 08. Sep. 2008 22:25, skupaj popravljeno 1 krat.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
joy23 napisal/-a: z očetom jih nikol ni mela - ravno on ji je najbolj pomagal, da se je spet postavla na noge.
Z očetom je v preteklosti imela cela familija težave, ker jih he tepel in bil (je?) alkoholik. In tudi Britney ni imela lepega odnosa z njim. Zdaj je mogoče drugače, če se majo bolš, hvalabogu.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
No, zdej te pa razumem, kaj si htela povedat, očitno prej nism, se opravičujem Za očeta nism vedla da je bil alkoholik Se pa strinjam s tabo glede tega kar si napisala o zvezdnikih. No, js upam da se je Britney res dokončno pobrala in da bo spet to, kar je bla nekoč.
Use your head and follow your heart.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jst sm tud misnla na splošno, čeprou ja, me je tvoj post spodbudil k takem pisanju ... tk da, lepo prosim, brez zamere
Sam eni se res čist v vse vtaknejo in tud slučajno ne pustijo človeku, da bi mu uspel. To me mot, nč druzga. (aja, pa to ne leti nate, da ne bo spet kake pomote)
Sam eni se res čist v vse vtaknejo in tud slučajno ne pustijo človeku, da bi mu uspel. To me mot, nč druzga. (aja, pa to ne leti nate, da ne bo spet kake pomote)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Britney se bo pojavila v Vogueu
Komi čakam, pa čeprov nisem njena oboževalka! Pa lepo, da je spet stara Britney!
Komi čakam, pa čeprov nisem njena oboževalka! Pa lepo, da je spet stara Britney!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
*mala* napisal/-a:Britney se bo pojavila v Vogueu
Na žalost so najnovejše novice, da se naj ne bi pojavila v Vogueu
Novi album naj bi izšel 2. decembra na njen rojstni dan, prvi singel pa naj bi bil že kmalu zunaj. Album naj bi bil zelo dober; upam da bo res
Use your head and follow your heart.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
PeggySue* napisal/-a:Mislim,da je prav njena zahvala staršem iskrena in upravičena,glede na težave,ki jih je imela,saj sta ji prav ona dva močno stala ob strani v težkih trenutkih.
Se čisto strinjam s tabo. Zdaj, ko se je končno pobrala, pa spet ni vredu in se nekateri ob vse obregnejo oz. iščejo iglo v senu.
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Komaj čakam na album, če bo pol tak dober kot blackout bo hit.
Res super, da se je pobrala.
Tako bo/ naj bi izgledal album:
http://i34.tinypic.com/2zr474y.jpg
She did it again!!!
Res super, da se je pobrala.
Tako bo/ naj bi izgledal album:
http://i34.tinypic.com/2zr474y.jpg
She did it again!!!
Live every single moment like it''s the last!!!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja res so lepe slikce.
Za Britney pa upam, da se bo pobrala in dobila nazaj svoje otroke, ker ji more bit hudo.
Za Britney pa upam, da se bo pobrala in dobila nazaj svoje otroke, ker ji more bit hudo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov