Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
^^ same here=)
Men osebno pa je ta nov album Blackout čista terna... ful so mi dobre pesmi... fajn je plesat na njih, in zdaj delam koreografije večinoma samo na njene nove pesmi... majo dober beat=)
Nimam nič proti njej. Ful se mi zdi ko da ma drugačen glas, če primerjamo stare hite pa novi album... definitivno mi je ta "nov" glas bol ušeč=)
Anyway, go Britney
Men osebno pa je ta nov album Blackout čista terna... ful so mi dobre pesmi... fajn je plesat na njih, in zdaj delam koreografije večinoma samo na njene nove pesmi... majo dober beat=)
Nimam nič proti njej. Ful se mi zdi ko da ma drugačen glas, če primerjamo stare hite pa novi album... definitivno mi je ta "nov" glas bol ušeč=)
Anyway, go Britney
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
No ja...upam,da ni res.Če pa je noseča,je pa tole že kar kakšen 4.mesec,ker prej se itak ne vidi kaj dosti.
Pred 4 meseci,se je družila z Adnanom,kolikor se spomnim.Kaj ni prav on govoril,kako ji bo naredil otroka,da bo priskrbljen do konca življenja?
Upam,da se je le poredila,čeprav tale trebušček res zgleda bolj nosečniški,kot kaj drugega.
Pred 4 meseci,se je družila z Adnanom,kolikor se spomnim.Kaj ni prav on govoril,kako ji bo naredil otroka,da bo priskrbljen do konca življenja?
Upam,da se je le poredila,čeprav tale trebušček res zgleda bolj nosečniški,kot kaj drugega.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Bumerang napisal/-a:Kaj je ona že vse zanikala, pa se je na koncu izkazalo, da je bilo res.
good one
kr sm na teh slikah vidla sm se kr mal oddahnla za poletje...na naslovnci vsak lah k en zobotrebck zgleda
Zivljenje je piskotek!
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Omg...Čist nič slavno + suho mi ne deluje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov