Britney Spears

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 05. Jan. 2008 10:53

v tem primeru si je želela otroka. še dobro, da so testi negativni - to je za vse tiste, ki želijo britney slabo.

no, pa mi naj vsaj ena izmed vas zatrdi, da se ji ne bi zrolalo, če bi vam vzeli otroka/e.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 05. Jan. 2008 10:58

Kakor si je naredila tako ima! Če bi imela kej v glavi bi se že zdavnej skupi spravla. Očitno ji ful paše take bedarije počet, drugač bi si že našla pomoč. Men ni prav nč žal zanjo.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 05. Jan. 2008 11:02

se strinjam :!:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 05. Jan. 2008 11:04

seveda si je sama zakuhala, kar si pač je. ampak govorim samo in le o tem primeru :!: jo popolnoma razumem zakaj so ji živci popustili.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 05. Jan. 2008 11:17

takim ko majo puno rit vsega pac vedno zivci popustijo :roll:
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 05. Jan. 2008 14:04

Za Britney sem tudi tukaj nekje prebrala,da so mentalne težave v njihovi družini opazili že prej,pri drugih svojcih.Če je psihično bolna,se mi zdi povsem neumesno kritizirati njeno vedenje.
In pa ja....tisti,ki pravite,da si je takšno življenje izbrala sama;naj dvigne roko tisti,ki bi si izbral,da bi rad v življenju ostal brez otrok,bil izdan iz strani ljubljene osebe (v njenem primeru,je bil to Kevin,ki jo je varal,izkoriščal in zapostavljal),bil preganjan in zasledovan na vsakem koraku,na koncu pa ostal psihično zlomljen,od vseh najbližjih zapuščen in prepuščen lastni usodi....
Najlažje je moralizirati,prav v takih primerih,ko je nekdo povsem na dnu saj smo sami (vsaj navidezno) stopničko višje....
Prav zaradi takšnih,je Britney postala,(beri je ostalo od nje) to kar je!
In pa še nekaj,nisem noben fan od Britney,niti ne poslušam prav veliko njene glasbe.Sem pa skoraj primorana brati njene članke saj ni dnevnega časopisa,oz.medija,ki ne bi objavljal dogodke iz njenega življenja.Punca se mi smili v dno duše.
Sama sem doživela,le eno od njenih življenskih izkušenj in sem rabila nekaj let,da sem se pobrala,upoštevajoč,da sem imela mir in da so mi svojci stali ob strani!
Punca je pri svojih 26 letih življenja doživela več,kot bi nekdo v stotih letih!
Želim ji le najboljše!Čimprejšnje okrevanje,da bi bila čimprej spet s svojima otrokoma!
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 05. Jan. 2008 15:10

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 1:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 05. Jan. 2008 15:48

kaj pa to ko v novicah piše da ima doma eno posebno sobo kje ima svoje sexualne pripomočke in pač vse kar spada tja...vrata z dvema ključavnicama zaklenjene...noter pa vabi svoje ljubimce...baje da je obsedena z sexom in sploh ne uporablja kondomov :? ....svoje igračke pa baje pusti tudi na mizi v dnevni sobi..ker je preveč lena da bi pospravila....OMG..če je to vse res...nevem kaj naj rečem :o
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 05. Jan. 2008 16:26

Se strinjam s PeggySue*, vsega tega si res ne izbiramo sami. Dodala bi še to, da so njo starši dobesedno potiskali v showbiznis in pomojem niti tega ni sama zbrala, ker se je po mojem mnenju kar dogajalo vse okrog nje. In ne morem si predstavljati kako more biti človeku, ki nima nobenega, ki mu lahko zaupa, ker so vsi okrog tebe zaradi denarja in slave, ti pa si želiš le mira.

Jaz ji tudi želim vse najboljše in da bi našla svoj mir. Samo zaenkrat bo kar težko, ker je tem paparacom tok zanimiva da kr kej, iz vsega naredijo zgodbo.

Tiste, ki pa tok kritizirate pa poglejte na netu posnetke mal, pa boste vidle kok je grozno k so ji skos za petami. Jst si sam predstavljam, da bi mogla en dan tako živeti, pa me strese.
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 05. Jan. 2008 16:31

LoveLy*, zaradi takih stvari pa ni treba verjeti vsemu kar napisejo casopisi, saj oni si bodo zmislili stvari o zvezdnikih, samo da bodo imeli kaj za objavit.

Samo poglejte si clanke na naslovnicah ene izmed ameriskih revij, ki izhaja vsak teden. V 95% procentih je Britney na prvi strani. To ni vec normalno, kaj delajo iz nje.

Prav tako si poglejte filmcek, kako jo odpeljejo z resilcem. Pa sej ne mores verjet kaj bi paparaci vse naredili, samo da bi imeli en clanek vec za napisat v njihovi reviji. Pa ni jim vazno ce s tem utapljajo drugo osebo.
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lammy » 05. Jan. 2008 18:54

Fak, ker filmček :eek: Dej te paparaci no res bi vse nardil, sam da dobijo posnetek... prov vseen jim je, kaj se dogaja s človekom, važn, da dobijo dober posnetek
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Jan. 2008 19:36

Novinarji si pogosto čisto preveč dovolijo. :roll: :eek: Mislim, vse samo da dobijo en posnetek, ponavadi pa si polovico stvari ali pa kar vse izmislijo kar preberemo v revijah, časopisih, na internetu itd. Brezveze no.
Uporabniški avatar
cool_chick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cool_chick » 08. Jan. 2008 21:37

nevem ka ji je bLo sam ene 70% sem prepričana da bo naredla samomor :?

upam da ne...ampak...te njene zadevščine mi niso čist čiste.

sicer pa upam da bo z njo use ok, kriva si je sama ampak, saj je samo člowek-ima napake-pa je mal zašla s poti :? kot pravijo Slava Ima Visoko Ceno(:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 08. Jan. 2008 21:59

Ne spremlam njenih podvigou, loh da se motm, ampak kaj ma za dožiulat žiučne zlome, ko nej bi otroka dodelil očetu, medtem k je sama malomarna mati (met otroka u naročju in furat auto ... mislm, da ne rabm vidt več :? )?! Taki ekstremi mi ne grejo u račun.

In ne gre (zgolj) slave in medijeu (k so jo bajdvej ustvarl) krivit za uso polomijo, k jo dožiula. Zakaj se pol take stvari ne dogajajo večini medijsko izpostaulenih oseb njenga kova? Če ga ne serješ okol, se bodo mediji slej k prej obesl na stotine drugih (wannabe) celebrity in jim to, da greš u štacuno po plenice brez mejkapa in u trenerki ne bo zadostn kriterij "novice" (kar jih zame tko več k pou ni).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 09. Jan. 2008 14:06

Revca. In kaj bi bla ona brez medijev?
:D Niente.
Tolk o krivdi. Če bi ji blo tko hudo bi se že zdavnej po rojstvu otrok umaknla in bi imela mir. Če si a attention whore pol pa živi s tem.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov