Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Eileen napisal/-a:Josephina napisal/-a:Britney nakupuje
Joj, boga ženska...si predstavljate...kamorkoli greš, ampak res kamorkoli, se ti prilepijo paparazzi. Me niti ne preseneča, da se ji je strgalo...meni bi se tudi. Da nimaš miru niti pri nakupovanju...groza!!!
:box:
Tele slike izgledajo bolj kot da jo je slikal nekdo, ki je šel z njo po nakupih, kot pa kakšen paparazzo. Hočem reči, da je fotografiranje ne moti.
Shujšala je pa!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja ful ma lusno postavo (spet), sam baje je bla na liposukciji itd.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
britney20 napisal/-a:ela85 napisal/-a:in še njen komad, primeren za praznike (video je mix drugih videov)... meni prijeten komad
Ta komad je od Britney Spears zakaj je pa notri Sarah Conner?
sem napisala že zgoraj. video je mix drugih videov, ker ga ona za ta komad očitno ni posnela.
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Joj ta pa je cist do konca zabluzila, danes sem spet vidla po TV kako so se 4 ure z njo pogajali, ker ni hotla dati otrok nazaj, potem so prisli policija in resilci, kasneje pa so jo z resilcem odpeljali. Naja baje naj bi bila cist zdrogirana so se povedali. Res skoda, kako je bila slavna in uspesna, zdaj pa je tako nizko padla. No njene pesmi so pa se vedno uspesne.
-
Nelaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Wien
Sej se meni tudi smili res, ker od otrostva tak ni mela nic, potem pa je zacela biti slavna, pa spet nic. Vendo ji je nekdno za petami, eh pa to se ti zmesa. Skoda res, da je tako dalec prisla. Vprasanje ali si bo opomogla da bi si le. Ze ko je predstavljala svojo novo pesem pred celim svetom, se mi je zdela nekako brez orjentacije na odru. Pa ko se spomnim od prej, so njeni nastopi vedno bili top, se posebej kaj se plesa tice, zdaj pa je vse skupaj nekak bogo.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jst pa ne bi rekla, da je ona otrok, je odrasla ženska, samo ne ve, kk skrbet sama zase, kaj šele za otroka ... vedno so drugi skrbel za njo, ko ji je šlo pa samo še navzdol, so jo pa zapustil, napumpal in vzel otroke. Škoda jo je no, res.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
đizs, ne morem verjeti. meni bi se tudi zmešalo, če bi morala dati vstran dva otroka. in še bolj me raz****i, da takoj omenjajo domnevne droge. sory, samo človeku se lahko vtrga tudi brez tega. meni se prav smili.
na popu so pa itak debili. spet se je to zgodilo, ker ne "zdrži tempa slave". mislim, da tukaj otroka nimata nič s slavo (v prav tem primeru).
na popu so pa itak debili. spet se je to zgodilo, ker ne "zdrži tempa slave". mislim, da tukaj otroka nimata nič s slavo (v prav tem primeru).
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Vprašanje če si sploh želi, da bi jo mediji na mir pustili. Če si nebi želela bit po vseh časopisih, bi že našla en kraj, kjer bi vsaj za 1 mesec imela mir pred vsemi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov