Britney Spears

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 15. Okt. 2007 13:43

Hehe, kako pa ti ves kaj so dejstva? Si mogoce njena prijateljica, sorodnica? Niche ne ve, kak se ona res trudi in hoce biti s svojimi otroci.

p.s. britney20 ce se ne ves so prepovedani posti v obliki podpis, se strinjam itd.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 16. Okt. 2007 16:24

OT: josephina, pa vendar se pojavi dnevno vsaj 10 takih postov. dogajajo se še veliko večje "nečistoče" na forumu, ki bi bile vredne začasne ali pa celo popolne izključitve iz foruma. ta "podpis" še ni prehud, čeprav bi lahko napisala vsaj še razlog. včasih se zapičimo v vsako malenkost. :roll:

britney je žal zabredla pregloboko. ne vem, če se bo še sploh kdaj vrnila na stare tire in si kariero vrnila na tak nivo, kot je bil včasih. je sicer res, da je njen komad dobro sprejet v ZDA, ampak morala bo ponuditi še kaj drugega oz. več.

glede otrok je pa tak... dvomim, da ju nima rada. mediji pa tako ali tako vse, povezano z njo, obrnejo v negativno stran.
Uporabniški avatar
tky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tky » 20. Okt. 2007 10:08

Tukaj lahko poslušate 20 s odseke vseh 12 pesmi z novega Britneyinega albuma "BLACKOUT, ki bo v Ameriki in drugod izšel 30 ali 31.10.

http://musique.01net.com/Britney-Spears ... 07322.html

Vse pesmi zažigajo, Britney vasj glasbeno ni čisto izgubljena!!!
Live every single moment like it''s the last!!!
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 22. Okt. 2007 13:15

--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 22. Okt. 2007 14:54

Josephina napisal/-a:p.s. britney20 ce se ne ves so prepovedani posti v obliki podpis, se strinjam itd.

taki posti se tudi brišejo potem ... tako kot se je tudi njen ;) ..
sedaj pa nazaj na temo :)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 22. Okt. 2007 18:00

Ma ona res pretirava s tem. Res mi do tega, da je vedno ko odprem revijo tam ena slika od Britnay kako kaže svojo pizdo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Nutella`
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nutella` » 22. Okt. 2007 18:06

Ne moreš da verjameš kakšna mati je (bila) ta ženska. :eek: Samo za glavo se lahko primeš. :roll: Uboga otroka, kaj naj drugega rečem. Ženski pa itak piple na vsake toliko časa, samo da polni tabloide. Adijo pamet... :D
Uporabniški avatar
Nutella`
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nutella` » 22. Okt. 2007 18:09

jemina napisal/-a:Ma ona res pretirava s tem. Res mi do tega, da je vedno ko odprem revijo tam ena slika od Britnay kako kaže svojo pizdo

Agree. :o Pa še kakšno postavo ima... ni panike, če bi imela par kg preveč, ampak ona res ne skrbi za svojo postavo, niti za kaj (koga) drugega. Zanemarjena je, z mastnimi in neurejenimi lasmi, ko pa je treba spet obuditi kariero, pa se trudi naenkrat izgledati kot iz škatlice. Well, ne uspeva ji najbolje. :nein:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 23. Okt. 2007 11:07

Naj nosi pa vsaj dovolj dolge cunje, ne pa do pol riti. :roll:

Mislim, ceneno do kraja. Vsi s(m)o videli že vse. :tot:
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 23. Okt. 2007 11:22

Nutella` napisal/-a:Ne moreš da verjameš kakšna mati je (bila) ta ženska. :eek: Samo za glavo se lahko primeš. :roll: Uboga otroka, kaj naj drugega rečem. Ženski pa itak piple na vsake toliko časa, samo da polni tabloide. Adijo pamet... :D

U ja, glih zadnjič sem z njo govorila, in je rekla, da jo boli ku*** za tamale, itaq ma varuške za njih.

ok je ne poznate( tud jz jo ne) in jo zato ne morte sodt po njenih dejanjih... je pa res, da je takrat ko je mela otroka v naročju ko je vozila blo zelo mim :!:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Okt. 2007 11:36

barby* napisal/-a:
Nutella` napisal/-a:Ne moreš da verjameš kakšna mati je (bila) ta ženska. :eek: Samo za glavo se lahko primeš. :roll: Uboga otroka, kaj naj drugega rečem. Ženski pa itak piple na vsake toliko časa, samo da polni tabloide. Adijo pamet... :D

U ja, glih zadnjič sem z njo govorila, in je rekla, da jo boli ku*** za tamale, itaq ma varuške za njih.

ok je ne poznate( tud jz jo ne) in jo zato ne morte sodt po njenih dejanjih... je pa res, da je takrat ko je mela otroka v naročju ko je vozila blo zelo mim :!:

se strinjam.noben en ve kako je ona ravnala z otroki, tko da jst nebi neki govorila če ne vem.Poleg tega pa marsikdaj vidm kam starši vse svoje otroke potlačjo in plejejo in nebi lih rekla, da si slab starš če enkrat otroka pelješ s sabo pred volanom.je velik hujših stvari, ki dokazujejo slabo starševstvo.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 23. Okt. 2007 12:56

Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 23. Okt. 2007 15:41

Pa kwa bo ta ženska še nardila iz sebe...a so ji res čist odmrl možgani.. :stupid:
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 23. Okt. 2007 16:09

Ja, nej dela, kar hoče ane. Sam jst res ne vidm neke blazne razlike med prej in zdj.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 23. Okt. 2007 16:28

Ma meni je že prav smešna. Kaj vse bo še naredila, da jo bodo ljudje opazili? :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov