Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
bomo videli čez čas, kako ji bo šlo. če se bo pesem "poslušala" in dosegla visoka mesta na lestvicah, ji bo to mogoče motivacija. vsekakor je je potrebna, ampak mediji so neusmiljeni z njo in iz vsake muhe naredijo dinozavra.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
||MuCkAa napisal/-a:Seveda je njen lajf njena stvar, ampak se vedno je ona *javna* oseba, torej se jo lahko komentira
komentira ja, ampak eni majo pa res že prevlke probleme
joy23...ja očitno je, da ima velike težave..ampak dobro, če pogledam z njenega stališča verjetno bi mela vsaka ženska težave, kakšna bolj, kakšna manj, če bi pač jo dec varal in če bi se ločila, pa ga je ubistvu imela zelo rada.odkar je šla ona narazen s kevinom, je taka.tud ona ma lahko ornk probleme v svojem življenju, tko kot vsak.in tud vrhunska zvezda lahko zboli na živcih.in sploh očitno je, da se ne zna spopast s težavami jst upam tud da dobi kej motivacije za naprej z novo pesmijo.
- Vessy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
- Kraj: Maribor
ja kaj pa gre skup z dedom, ki je zapustil svojo nosečo punco. kaj je misla, da je angelček al kaj. ne vem kak so lahko eni tak naivni pol pa se še ljudem smilijo, če se jim zgodi nekaj takega.
žalostno je kaj se z njo dogaja in se mi smili po eni strani, sam po drugi strani si pa je sama kriva.
upam, da se bo pobrala, sam če bo tak nadaljevala ne vem kak se bo končalo z njo
žalostno je kaj se z njo dogaja in se mi smili po eni strani, sam po drugi strani si pa je sama kriva.
upam, da se bo pobrala, sam če bo tak nadaljevala ne vem kak se bo končalo z njo
-
*purple* - Cosmopsiho
no no vessy, da ne boš zarečenga kruha sama največ pojedla srcu včas ne moreš ukazovat in storiš marsikatero napako na ta račun.sicer pa kje je zapisano, da če je naredil to bivši da bi tudi njej.zdaj je zapustu dve z otroki, lahko pa bo ugotovil pri tretji da je to to in bo z njo ostal.sej ne moreš vedet.sicer pa dandanes je tolk in moških in žensk z nekej preveč prijetno preteklostjo, pa če bi na to gledal skos, bi bil res do konca lajfa sam.
- Vessy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
- Kraj: Maribor
vem, da ne moreš vedet, ampak po mojem ded, ki zapusti svojo žensko, ko je noseča nekam ni dober tip. ljubezen gor ali dol, možgane vseeno ne rabiš popolnoma izklopit. ne vem zakaj si tolko žensk dela iluzijo "ja sej mene ma rad, meni tega ne bi nikol naredo"
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Britney krivi frizuro:
http://www.idontlikeyouinthatway.com/2007/09/britney-spears-blames-her-hair.html
Pa še en video, ki Britney ne bi škodil, če bi se to dejansko zgodilo:
http://www.dlisted.com/node/15093
http://www.idontlikeyouinthatway.com/2007/09/britney-spears-blames-her-hair.html
Pa še en video, ki Britney ne bi škodil, če bi se to dejansko zgodilo:
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
^kok se eni izživljajo jao. Jah tole s Tyro je pa prov zanimivo, kako se nekako poklapa. Svašta!
-
*purple* - Cosmopsiho
Vessy napisal/-a:vem, da ne moreš vedet, ampak po mojem ded, ki zapusti svojo žensko, ko je noseča nekam ni dober tip. ljubezen gor ali dol, možgane vseeno ne rabiš popolnoma izklopit. ne vem zakaj si tolko žensk dela iluzijo "ja sej mene ma rad, meni tega ne bi nikol naredo"
lej, sej s rekla, če bi vsi gledal na to, bi bili vsi večno samski pač enostavno ne moreš vedet.tud teb se lohk to zgodi ko se zaljubiš v ega tipa.pa takrat e moreš kej preveč trezno razmišljat.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
bad_girl napisal/-a:Pa še en video, ki Britney ne bi škodil, če bi se to dejansko zgodilo:
Ok sej vem, da je to s Tyro in Britney zrežirano... ampak kdaj za hudiča, oz. na koga, se je Tyra takrat v resnici sploh drla???
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
V eni izmed prejšnjih sezon ANTM se je drla na eno punco, ker jo je kao sprovocirala.Frenkie napisal/-a:bad_girl napisal/-a:Pa še en video, ki Britney ne bi škodil, če bi se to dejansko zgodilo:
Ok sej vem, da je to s Tyro in Britney zrežirano... ampak kdaj za hudiča, oz. na koga, se je Tyra takrat v resnici sploh drla???
I laugh at gilded butterflies.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
spet namigujejo na kokain... omenijo celo, da se ji je zmajalo med nastopom. kaj pa če je res kriva le peta? celoten članek
sicer pa je fergie prav povedala...
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
ela85 napisal/-a:spet namigujejo na kokain... omenijo celo, da se ji je zmajalo med nastopom. kaj pa če je res kriva le peta? celoten članek
res je
-
roxy* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
ela85 napisal/-a:
ok, saj fergie mogoče ima res prav, ampak je čisto logično, da tega ne moremo pričakovati - da jo bo javnost pustila pri miru. To je pač cena slave. Spremljamo jo v top momentih in seveda še toliko bolj ko se kaj ''šokantnega'' dogaja. Tako pač je. In sploh ni smiselno govoriti, da je ne bi smeli spremljati...
.......naj bi Britney med nastopom videla samo sebe na ogromnih monitorjih, in kar je videli, ji sploh ni bilo všeč. "Videla se je na monitorjih in to jo je tako vznemirilo, da je komaj dokončala nastop. Ko je pritekla z odra, je kričala 'O, moj bog, izgledala sem kot debela prasica!' In nihče je ni mogel potolažiti,“...... --> o moj bog, res je tako zgledala!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov