Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Ljubljančanka napisal/-a:Jst sploh ne kapiram, zakaj bi moral Kevin dobiti kakršenkoli denar. Sej ga ni ovirala z ničemer, da bi sam delal. Nebi rekla, da bi za tamale skrbel, pa kuhal in pospravljal, ona bi pa delala. Sam samo zato, ker ji je 2 otroka naredil, da dobi 10 miljonov in to kljub predporočni pogodbi, to mi je pa čist mim. Sej ne vem a je pri nas tud tko al kaj, al se tak sam v Ameriki in Angliji dogaja?!
In ti to ves, ker... ?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
||MuCkAa napisal/-a:Ljubljančanka napisal/-a:Jst sploh ne kapiram, zakaj bi moral Kevin dobiti kakršenkoli denar. Sej ga ni ovirala z ničemer, da bi sam delal. Nebi rekla, da bi za tamale skrbel, pa kuhal in pospravljal, ona bi pa delala. Sam samo zato, ker ji je 2 otroka naredil, da dobi 10 miljonov in to kljub predporočni pogodbi, to mi je pa čist mim. Sej ne vem a je pri nas tud tko al kaj, al se tak sam v Ameriki in Angliji dogaja?!
In ti to ves, ker... ?
Sem njena sestrična . Hec. Ne, domnevam, da je tako in znam zelo dobro ocenit ljudi in Kevin mi zgleda ena navadna pozerska lenoba. Po moje se rajš zakaja in po lokalih hod kakor da bi skrbel za koga. No glede na to da sem otroke vidla samo v rokah Britney ali kakšnega varnostnika bo že nekaj na tem. Sploh mi pa ni jasno zakaj nebi on dal kej svojga dnarja Britney, pa tud če ma 2 dolarja. Ma čudni zakoni so to.
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Najnovejše slike!
Britney (23'3'2007) zapušča plesni studio Milennium in gre na večerjo v Sue-Sushi restavracijo:
http://x17online.com/
Opazi se ena sprememba. Britney ima po novem modre oči.
Mislem, da zgleda dobro, samo malo utrujeno.
Britney (23'3'2007) zapušča plesni studio Milennium in gre na večerjo v Sue-Sushi restavracijo:
http://x17online.com/
Opazi se ena sprememba. Britney ima po novem modre oči.
Mislem, da zgleda dobro, samo malo utrujeno.
Live every single moment like it''s the last!!!
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
fuuuuuuuuuuuj, kok je grozna s temi lečami. umetno in nepotrebno
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Se strinjam. Rjave oči so mi preveč prelepe, da bi jih šla menjat na modre. Niti malo ji ne pašejo ali pa pač nisem navajena na take. Če bi imela modre oči od začetka in bi si dala rjava leče, bi najbrž mislila enako.ela85 napisal/-a:oči so ful očitne... mislim, da ji rjava barva bolj paše ali pa je ta preveč "modra". drugače pa dobro zgleda
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Britney na tekmi Lakersov 30 marca!
Wow Britney izgleda kot Britney ki jo vsi poznamo in imamo radi!
Klik
Klik
Klik
Klik
Klik
Res zgleda dobro, upam da bo zdaj naprej vse potekalo bolj ražnato zanjo in da se bo uspela vrniti v glasbeno sceno.
Wow Britney izgleda kot Britney ki jo vsi poznamo in imamo radi!
Klik
Klik
Klik
Klik
Klik
Res zgleda dobro, upam da bo zdaj naprej vse potekalo bolj ražnato zanjo in da se bo uspela vrniti v glasbeno sceno.
Live every single moment like it''s the last!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov