Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
A ona res ni sposobna neki časa bit samska pa se mau sama seb posvetit pa pozdravt, tko naivna mi deluje, da jo vsak lahko koj okrog obrne...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Odvisna od sladkorja jao kr 24 pločevink Coca-cole na dan pa kaj še?
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Angel girl napisal/-a:Odvisna od sladkorja jao kr 24 pločevink Coca-cole na dan pa kaj še?
Jao to mi je pa TOK nagravžno da ne morm povedat kok.. fuj js že čutm un cukr k eno spijem kva šele da bi vsako uro dve spila.. Kok kil bi ona res mela če ne bi tega pila? GROSS!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Sorry, sam 1 mesec 100% ni dovolj, da se ozdraviš odvisnosti...mogoče fizično, psiha pa potrebuje leta in leta...in ni 2x za rečt, da bomo čez par dni spet brali o njenih eskapadah...popivanju, kazanju mednožja, kakih izbruhih besa...ali celo o novem poskusu samomora...
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst sploh ne kapiram, zakaj bi moral Kevin dobiti kakršenkoli denar. Sej ga ni ovirala z ničemer, da bi sam delal. Nebi rekla, da bi za tamale skrbel, pa kuhal in pospravljal, ona bi pa delala. Sam samo zato, ker ji je 2 otroka naredil, da dobi 10 miljonov in to kljub predporočni pogodbi, to mi je pa čist mim. Sej ne vem a je pri nas tud tko al kaj, al se tak sam v Ameriki in Angliji dogaja?!
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Ljubljančanka, se strinjam s tabo.. čuden zakon. to samo pokaže da se je poročil z njo itka sam zarad keša in slave! ojoj...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov