Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Haha ja zdej bi jo pa res en lahk fajn prtegnu da bi se zresnla
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Meni se je ze tudi zacela smilit... Sploh si ne predstavljam, da prides do tocke v zivljenju, kjer ne mores iz sebe/za sebe nic naredit, sploh pa da imas poleg tega se otroke. Ce tega ne more narediti za sebe, naj to naredi za otroke. Saj vrjetno ni edina, ki trpi za hudimi tezavami, ampak ce se za ostale ljudi najde pomoc, sem prepricana, da bi se za njo se prej.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
_Petra_ napisal/-a:Meni se je ze tudi zacela smilit... Sploh si ne predstavljam, da prides do tocke v zivljenju, kjer ne mores iz sebe/za sebe nic naredit, sploh pa da imas poleg tega se otroke. Ce tega ne more narediti za sebe, naj to naredi za otroke. Saj vrjetno ni edina, ki trpi za hudimi tezavami, ampak ce se za ostale ljudi najde pomoc, sem prepricana, da bi se za njo se prej.
Kolk več je pa takih, za katere se pa ne najde pomoč..
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Sam jaz priznam, da če bi meni eni taki tečnarli in silili vame z temi fotoaparati nonstop pa me slikali, laufali za mano, se drli bi jih jaz tudi z marelo nasekala Kr to kaj si pa teli fotografi dovolijo je pa že preveč
I laugh at gilded butterflies.
-
Diana25 - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ubistvu se mi Britney kar malo smili. Ker ne zna izkoristit vseh privilegijev ki jih ima. Lahko bi uživala s svojo družino kjer koli in na kakršen koli način, pa se je raje obrila, zadrogirala in prišla tako daleč da mora na zdravljenje, ter da ji grozi Kevin z odvzemom otrok.
Še ena potrditev da te denar ne naredi srečnega ...
Upam da se bo vnesla, v končni fazi je tudi ona samo ena izmed nas. Punca v fazi prezgodnjega in oteženega odraščanja.
Še ena potrditev da te denar ne naredi srečnega ...
Upam da se bo vnesla, v končni fazi je tudi ona samo ena izmed nas. Punca v fazi prezgodnjega in oteženega odraščanja.
“Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, temveč, da se po padcu vedno pobereš.”
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
OMggggg...pa folk ni normaln!!! jst bi zadaula tele faking fotografe k bi tkole men sledil pa mi moril!! zdej se pa punce mal zamislte..a ma ta ženksa sploh še kej svobode?? djno lepo vas prosm..gre enkrat na bencinsko črpalko pol jo pa tkole slikajo ko če je pršla na foto sešn!!! sejres..fak ej da jih sram ni!!
... ι αм ωнαт ι αм ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov