Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ballerina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: Venera
pa deeej kaj vam je no????? Fak! Dej poglejte malo sebe in svoje napake. Kaj kritizirate Britney? Mislm ona je tista, ki si je prislužila na milijone dolarjev in svetovno popularnost, ne vi, ki ste tok talentirane in postavne!
Glede moža pa že sama ve! Se jni petletn froc, da bi ji kdo solil pamet. Ko se pa vi cmerate tu gor kake dece mate je pa vse kul a ne?
Sicer se pa nosečnic NIKOLI AMPAK NIKOLI ne kritizira!
Glede moža pa že sama ve! Se jni petletn froc, da bi ji kdo solil pamet. Ko se pa vi cmerate tu gor kake dece mate je pa vse kul a ne?
Sicer se pa nosečnic NIKOLI AMPAK NIKOLI ne kritizira!
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Sicer se pa nosečnic NIKOLI AMPAK NIKOLI ne kritizira![/quote]
To je pa res.vse so lepe!!!!!!
To je pa res.vse so lepe!!!!!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
alesko - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
britni je cist carka..lepo si cikc przge in boli jo k***c in zame in za vse vas...pa za une mozole na faci..
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Tyra napisal/-a:Missy, koliko si stara? 13?
Lusna je britney na tisti slikci ja. Rjavi lasje ji pasejo.
Glavno, da ste ve vse popolne in da lepo pomeni suho
Nisem, si mar ti?
Rjavi lasje ji ne pasejo, trebuscek pa
Valda da lepo pomeni suho, zakaj so pa use manekenke, ki naj bi bile lepe suhe ? d00h.....
Nemislm se kregat z vami..... ocitno se niste poslusale ta najnovejsih komadou.... k so polomija na celi crti.... briga me kako modelka zgleda, k itak to ni pomembn razn polovici njenih fanom k sorryte zenska pet pač nezna, pa c se s tem strinjate al pa ne, kr neki mjavka, zpije, vzdihuje... to zna vsak... pa pr večini se še bolj sliš.... Valda, slavna je pa itak usaka k se je prpravlena slečt če tega še neveste.......
- ballerina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: Venera
¤MiSsY¤ napisal/-a:
Valda da lepo pomeni suho, zakaj so pa use manekenke, ki naj bi bile lepe suhe ? d00h.....
Nemislm se kregat z vami..... ocitno se niste poslusale ta najnovejsih komadou.... k so polomija na celi crti.... briga me kako modelka zgleda, k itak to ni pomembn razn polovici njenih fanom k sorryte zenska pet pač nezna, pa c se s tem strinjate al pa ne, kr neki mjavka, zpije, vzdihuje... to zna vsak... pa pr večini se še bolj sliš.... Valda, slavna je pa itak usaka k se je prpravlena slečt če tega še neveste.......
sori ej samo lepo ne pomeni suho? kwa ti pa je? a če je punca sestradana, tko da ma anoreksijo ti je full privlačno? hallooo, jaz sem dost suha pa si nisem všeč!
komadi gor ali dol, stvar je v tem, da se je to folka prjel. Če pa mislš, da vsak zna pa pejd ti zamjavkat mal u ameriko pa bomo vidl do kam boš prilezla.
pa noben se ne krega, škodi lepoti!
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
joj missy ... hehehe ... sej nimam kej rečt, sam odgovort na post, ki je biu namenjen men ... men slo izvajalke niso neki extra lepe ... tko da se nam na tvoj nivo spuščala, da je suho, samo lepo ... ker pol ne nuša ne alenka nista lepi in kakovostni pevki ...
sam mi gledamo kle na kvaliteto izvedbe in produkcije, ki jo pa, roko na srce, britney ma ... svaka ji čast ... za njo stoji odličen tim, ki ji dela fenomenalno produkcijo in skrbi za njen izgled ... ona pa vse skup zaključi z res lepim glasom ... sej ti noben ne soli, da morš britney poslušat ... zapri se v svoj mali svet in si naviji Pesek v oči do konc lajfa ... WE REALLY DON'T CARE!
sam mi gledamo kle na kvaliteto izvedbe in produkcije, ki jo pa, roko na srce, britney ma ... svaka ji čast ... za njo stoji odličen tim, ki ji dela fenomenalno produkcijo in skrbi za njen izgled ... ona pa vse skup zaključi z res lepim glasom ... sej ti noben ne soli, da morš britney poslušat ... zapri se v svoj mali svet in si naviji Pesek v oči do konc lajfa ... WE REALLY DON'T CARE!
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
¤MiSsY¤ napisal/-a:Tyra napisal/-a:Missy, koliko si stara? 13?
Lusna je britney na tisti slikci ja. Rjavi lasje ji pasejo.
Glavno, da ste ve vse popolne in da lepo pomeni suho
Nisem, si mar ti?
Rjavi lasje ji ne pasejo, trebuscek pa
Tako pač izzveni frustracija nekoga, ki se pač kljub svojim 45 kilam ne more izgledat lepo...ok, sj sm nesramen,sam pač iz nogometn žoge ne morš zbrust diamanta, pa četud iz nje spumpaš ves zrak.
got d pojnt?
Think! ........pedrski kreatorji....leptosomna konstitucija njihovih teles...torej bodo kake obleke kreirali?
(btw: men je tut britni kr neki, totalna beda. Pa tut jz mam rad vitke ženske, sam recimo beyonce al pa christina milian al pa maja nikolic pa zarad svoje karizme, samozavesti, sreče... izgledajo tak graciozno da majo moj respect...kljub zaobljenosti)
Zadnjič spremenil metron, dne 28. Maj. 2005 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Tko nekak...
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
*Ela* napisal/-a:http://blogsimages.skynet.be/images/000/152/764_make%20up.jpg
Hahahaha, a ma kera nov Cosmo????????
Not je intervju z Jennifer Lopez in je eno uprašanje takole;
Kako vam uspe da vas paparaci nikoli ne zasačijo s poležano frizuro in brez ličil?
Odg: Kadar grem ven, se zelo zavedam svojega videza. Mama in babica sta me naučili, naj nikoli ne grem iz hiše, če nisem skopana in če si nism vsaj poskušala urediti pričeske. Vsak dan re nisem videti kot iz škatlice, se pa potrudim, da sem videti spodobno kadar se odpravima ven.
Joj a ni laži povedat, da si čist normal človk in da maš tut take dneve,v katerih ne zgledaš ravno urejeno. Jao
This too shall pass.
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
SIEENA napisal/-a:*Ela* napisal/-a:http://blogsimages.skynet.be/images/000/152/764_make%20up.jpg
Hahahaha, a ma kera nov Cosmo????????
Not je intervju z Jennifer Lopez in je eno uprašanje takole;
Kako vam uspe da vas paparaci nikoli ne zasačijo s poležano frizuro in brez ličil?
Odg: Kadar grem ven, se zelo zavedam svojega videza. Mama in babica sta me naučili, naj nikoli ne grem iz hiše, če nisem skopana in če si nism vsaj poskušala urediti pričeske. Vsak dan re nisem videti kot iz škatlice, se pa potrudim, da sem videti spodobno kadar se odpravima ven.
Joj a ni laži povedat, da si čist normal človk in da maš tut take dneve,v katerih ne zgledaš ravno urejeno. Jao
hihi, očitno še ni vidla te slike
as if.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Č bi vi usaj prebral tko k pise......
Jz nism rekla da če si suh, kot manekenka si lep. Ampak da NAJ bi bil lep če si suh kot manekenka. Razumete?
Pa Alenka Godec in Nuša derenda nerabta bit suhe ker mata izpiljen glas in nikogar ne briga kako izgledata, Britney pa ce pride nenoseča malo bol obilna na oder povejte koliko folka bi jo poslušalo. Oprostite, ampak zdi se mi da 13 in 14-letnice niso na njenih koncertih ravno zaradi glasu a ?
Ne mutite mi o tem kok sm fouš, ker nism tut mal, sam ženske ful ne prebavlam..... pač, vidm da jo mate kle ful radi, ker jo tok zagovarjate...... sam men nebo nikol ušeč, ne ona kot oseba ne njen glas, ne njen stil življenja..... pa č mislte da sm ji fouš tut prov, sam NIKOL u lajfu nebi hotla tega pocet kar ona pocne, če pa že pa usaj na precej drugačen način in z drugačnim pristopom
peace out
Jz nism rekla da če si suh, kot manekenka si lep. Ampak da NAJ bi bil lep če si suh kot manekenka. Razumete?
Pa Alenka Godec in Nuša derenda nerabta bit suhe ker mata izpiljen glas in nikogar ne briga kako izgledata, Britney pa ce pride nenoseča malo bol obilna na oder povejte koliko folka bi jo poslušalo. Oprostite, ampak zdi se mi da 13 in 14-letnice niso na njenih koncertih ravno zaradi glasu a ?
Ne mutite mi o tem kok sm fouš, ker nism tut mal, sam ženske ful ne prebavlam..... pač, vidm da jo mate kle ful radi, ker jo tok zagovarjate...... sam men nebo nikol ušeč, ne ona kot oseba ne njen glas, ne njen stil življenja..... pa č mislte da sm ji fouš tut prov, sam NIKOL u lajfu nebi hotla tega pocet kar ona pocne, če pa že pa usaj na precej drugačen način in z drugačnim pristopom
peace out
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ves, smo dojeli, da je ne maras. Ni treba desetkrat pisat ene in iste zadeve. Ce se nisi ugotovila, noben ni velik obozevalec Britney Spears, ampak samo pravimo, da je vlozila trud in da ima talent. Ce ti tega ne mores videti zaradi tvojega sovrastva do nje, potem prav ( prosim ne odpisi na ta post spet isto kot si na vse ostale, ker mi JE JASNO).
O zunanjosti Nuse in Alenke Godec pa ne bi. Tudi onedve sta naredile spremembe na njunem telesu....tako, da ocitno je nekaj na zunanjosti? Pa tudi tezko primerjas njuno glasbo z glasbo od Britney Spears, gre za malce drugacno ciljno publiko pa tudi zvrst.
Skuliraj se malo. Sovrastvo do osebe, katere po vsej verjetnosti ne bos nikoli poznala, je malce otrocje. Preusmeri to energijo v kaj bolj pozitivnega
Ela Tisto ni bilo izven konteksta,samo sem pac mislila, da bos dojela.
Pozdravcek
O zunanjosti Nuse in Alenke Godec pa ne bi. Tudi onedve sta naredile spremembe na njunem telesu....tako, da ocitno je nekaj na zunanjosti? Pa tudi tezko primerjas njuno glasbo z glasbo od Britney Spears, gre za malce drugacno ciljno publiko pa tudi zvrst.
Skuliraj se malo. Sovrastvo do osebe, katere po vsej verjetnosti ne bos nikoli poznala, je malce otrocje. Preusmeri to energijo v kaj bolj pozitivnega
Ela Tisto ni bilo izven konteksta,samo sem pac mislila, da bos dojela.
Pozdravcek
Zadnjič spremenil Tyra, dne 29. Maj. 2005 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov