Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
^sama je dala povod za tako izživljanje medijev. Tole z Britney se samo še stopnjuje. Sam da ne bo končala kot Anna Nicole Smith
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Res ne vem kaj ma ta ženska v glavi. Zdej ko ima otroka bi se morala še največ umirit in razmišljat s trezno glavo, ne pa da se ravno zdej odloči razdivjat.
Pa jst ne verjamem, da je za vse to kriva slava, ker obstajajo tud zvezdnice, ki so še bolj popularne od nje, pa vseeno niso padle v nobeno krizo. Npr. njo so prej vedno primerjali s Christino Aguilero... vendar poglejte zdej, kera razlika je med njima. Christina lepo brez škanladov fura kariero, Britney pa skače iz ene psihijatrije v drugo.
Tko da se mi zdi, da je vse odvisno od človeka koliko bo pustil, da ga slava uniči.
Pa jst ne verjamem, da je za vse to kriva slava, ker obstajajo tud zvezdnice, ki so še bolj popularne od nje, pa vseeno niso padle v nobeno krizo. Npr. njo so prej vedno primerjali s Christino Aguilero... vendar poglejte zdej, kera razlika je med njima. Christina lepo brez škanladov fura kariero, Britney pa skače iz ene psihijatrije v drugo.
Tko da se mi zdi, da je vse odvisno od človeka koliko bo pustil, da ga slava uniči.
-
mimi.k - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
http://www.luxist.com/2007/02/18/britneys-hair-on-ebay/
lasje in plocevinka naprodaj, izklicna cena milijon $$$
lasje in plocevinka naprodaj, izklicna cena milijon $$$
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Hahaha Ja jaz tega tudi ne razumem. Miljon dolarjev je že bolano visoka cena za lase*belina* napisal/-a:^ Res me zanima zakaj bi nekdo hotu dat milijon dolarjev za lase od neke psihopatinje kot je britney
Jst jih ne bi vzela tud če bi mi jih zastonj ponudili.
I laugh at gilded butterflies.
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
evo članek
http://www.tocnoto.si/?a=clanek&id=3093
http://www.tocnoto.si/?a=clanek&id=3093
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
haha, potem jih bo pa tožila, da služijo na njen račun
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
ne vem, kdo je še po vseh teh dogodkih sploh lahko njen fan. Mislim, s svojim obnašanjem je dovolj dobro pokazala, da ni vredna niti enega samega oboževalca. In če se najde keri, ki bo res kupo to za 1mio dolarjev, pol pa nevem, ali se samo meni zdi, ali pa so eni ljudje res že čist pri kraju s pametjo.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov