Britney Spears

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barby8 » 19. Feb. 2007 16:43

Ima že lasuljo :eek: Čudno je vse skupaj, mogoče pa so ji začeli izpadati lasje (kakšna bolezen), in se je rajši čisto pobrila, ker drugače ne vem kaj je fora, da ima sedaj že lasuljo. Je pa čudno, če je res iz zdravstvenih razlogov, da se je sama pobrila. :?
SlikaSlika
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 19. Feb. 2007 16:59

ma brez las je bolsa k pa s tole...kasna je, ka da bi jo u mercatorju za 1eur kupila, cist plasticna :eek: :eek: :eek: ...lah bi si kj bolsga prvosla pismo, sej ma dost dnarja
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 19. Feb. 2007 17:54

Na teh fotkah pa res zgleda čist zgublena. Najbol da ji kr nad glavo na vsaki sliki nabijejo ene 5 vprašajev, ker mi zgleda kot da ne ve kaj dela. Tole je res vse skup čudno.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 19. Feb. 2007 19:52

Ženska je čist na dnu...in glede na to, kar vidimo v medijih bi jst rekla, da sigurno ni sposobna skrbet za otroke...ker še zase ne zmore poskrbet... :roll:
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2007
Kraj: martini:)

Neprebrana objavaNapisal/-a oliva » 19. Feb. 2007 21:02

Frenkie napisal/-a:Mogče želi postat neki v stilu Natalie Portman :D

Slika

ma nje se ne daaaaa posnemat...ona je najboljsa in najbolj prisrcna in neprimerljiva :love:
ampak zakaj pa ne?mene se ze leta ponavlja popadek,da bi pobrila,pa nimam jajc...pa imam lepe lase,nic narobe,pravzaprav so mi najljubsa stvar na sebi...hm,morda imam tezave :D
meni bi bila britni cist fletna ce bi to naredila in bila v normalnem stanju,ne pa tako....da vsi potem recejo-ma ka ga je spet usrala.
morda je pa ravno v tem problem,da je pac tako medijsko izpostavljena in ni nikoli nic narobe naredila,potem so jo pa pri prvih spodrsljajckih paparaci tako psihicno zjebal,da je slo samo na dol.npr,da si pod pritiskom da ne naredis kaj narobe in se ti prav to zgodi le zaradi tega,ker se ti ne bi smelo...
itak je pa to ena od socioloskih tem-da ljudje postanejo odklonski zato ker so tako oznaceni...
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 19. Feb. 2007 22:31

pač ni več popularna tko k je bla včasih in je mogla nek "ušpičt" da spet o njej pišejo po časopisih :D zgleda da ne ve več kaj bi sama s sabo ..
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 19. Feb. 2007 23:34

lasulja :flop: :|
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Feb. 2007 1:32

men tale Britni izgleda popolnoma zadrogirana in sploh ne ve več kaj počne. Če se spomnem Britni pred leti in danes, mi ni jasno kako je pristala tko nizko.

Upam, da je bila una lasulja za pusta
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 20. Feb. 2007 10:12

Obupan krik za pozornost...polom v glavnem, ne razumem pa zakaj more bit to se na Sky news..who cares ce se je zabrila no.
Uporabniški avatar
me.geisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: daleč stran...

Neprebrana objavaNapisal/-a me.geisha » 20. Feb. 2007 11:10

Tuki še je članek iz včerajšnjih novic :D

Slika
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 20. Feb. 2007 11:47

<embed src="http://vid.adbrite.com/video/abplayer.swf" flashVars="vid=1426" quality="best" bgcolor="#ffffff" width="468" height="400" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>

še video, zakaj se je pobrila :)
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 20. Feb. 2007 12:13

Ta video je že v enem od prejšnjih postov ;)
Sem pa brala na teletekstu, da je modelka uletela pač v en frizerski salon, si sama pobrila lase in takoj šla od tam (se tetovirat). Kaj je pozabila? Svoje lase v tistem salonu ne. In zdj baje že dosegaje ne vem kakšne vrednosti, seveda jih bojo prodal kar se bo dal drago.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 20. Feb. 2007 14:50

^^Haha, tisti frizer bo pa mastno zaslužil :)
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 20. Feb. 2007 14:58

Baje da je cena dosegla že milijon dolarjev :eek:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 20. Feb. 2007 15:15

oliva napisal/-a:
Frenkie napisal/-a:Mogče želi postat neki v stilu Natalie Portman :D

Slika

ma nje se ne daaaaa posnemat...ona je najboljsa in najbolj prisrcna in neprimerljiva :love:
ampak zakaj pa ne?mene se ze leta ponavlja popadek,da bi pobrila,pa nimam jajc...pa imam lepe lase,nic narobe,pravzaprav so mi najljubsa stvar na sebi...hm,morda imam tezave :D
meni bi bila britni cist fletna ce bi to naredila in bila v normalnem stanju,ne pa tako....da vsi potem recejo-ma ka ga je spet usrala.
morda je pa ravno v tem problem,da je pac tako medijsko izpostavljena in ni nikoli nic narobe naredila,potem so jo pa pri prvih spodrsljajckih paparaci tako psihicno zjebal,da je slo samo na dol.npr,da si pod pritiskom da ne naredis kaj narobe in se ti prav to zgodi le zaradi tega,ker se ti ne bi smelo...
itak je pa to ena od socioloskih tem-da ljudje postanejo odklonski zato ker so tako oznaceni...

ej aves da tut jst! pa sm ze misnla da se mi mesa :D
Zivljenje je piskotek!

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov