Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Na teh fotkah pa res zgleda čist zgublena. Najbol da ji kr nad glavo na vsaki sliki nabijejo ene 5 vprašajev, ker mi zgleda kot da ne ve kaj dela. Tole je res vse skup čudno.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Ženska je čist na dnu...in glede na to, kar vidimo v medijih bi jst rekla, da sigurno ni sposobna skrbet za otroke...ker še zase ne zmore poskrbet...
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2007
- Kraj: martini:)
ma nje se ne daaaaa posnemat...ona je najboljsa in najbolj prisrcna in neprimerljiva
ampak zakaj pa ne?mene se ze leta ponavlja popadek,da bi pobrila,pa nimam jajc...pa imam lepe lase,nic narobe,pravzaprav so mi najljubsa stvar na sebi...hm,morda imam tezave
meni bi bila britni cist fletna ce bi to naredila in bila v normalnem stanju,ne pa tako....da vsi potem recejo-ma ka ga je spet usrala.
morda je pa ravno v tem problem,da je pac tako medijsko izpostavljena in ni nikoli nic narobe naredila,potem so jo pa pri prvih spodrsljajckih paparaci tako psihicno zjebal,da je slo samo na dol.npr,da si pod pritiskom da ne naredis kaj narobe in se ti prav to zgodi le zaradi tega,ker se ti ne bi smelo...
itak je pa to ena od socioloskih tem-da ljudje postanejo odklonski zato ker so tako oznaceni...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
men tale Britni izgleda popolnoma zadrogirana in sploh ne ve več kaj počne. Če se spomnem Britni pred leti in danes, mi ni jasno kako je pristala tko nizko.
Upam, da je bila una lasulja za pusta
Upam, da je bila una lasulja za pusta
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Obupan krik za pozornost...polom v glavnem, ne razumem pa zakaj more bit to se na Sky news..who cares ce se je zabrila no.
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
<embed src="http://vid.adbrite.com/video/abplayer.swf" flashVars="vid=1426" quality="best" bgcolor="#ffffff" width="468" height="400" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>
še video, zakaj se je pobrila
še video, zakaj se je pobrila
-
Ta video je že v enem od prejšnjih postov
Sem pa brala na teletekstu, da je modelka uletela pač v en frizerski salon, si sama pobrila lase in takoj šla od tam (se tetovirat). Kaj je pozabila? Svoje lase v tistem salonu ne. In zdj baje že dosegaje ne vem kakšne vrednosti, seveda jih bojo prodal kar se bo dal drago.
Sem pa brala na teletekstu, da je modelka uletela pač v en frizerski salon, si sama pobrila lase in takoj šla od tam (se tetovirat). Kaj je pozabila? Svoje lase v tistem salonu ne. In zdj baje že dosegaje ne vem kakšne vrednosti, seveda jih bojo prodal kar se bo dal drago.
-
Baje da je cena dosegla že milijon dolarjev
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
oliva napisal/-a:
ma nje se ne daaaaa posnemat...ona je najboljsa in najbolj prisrcna in neprimerljiva
ampak zakaj pa ne?mene se ze leta ponavlja popadek,da bi pobrila,pa nimam jajc...pa imam lepe lase,nic narobe,pravzaprav so mi najljubsa stvar na sebi...hm,morda imam tezave
meni bi bila britni cist fletna ce bi to naredila in bila v normalnem stanju,ne pa tako....da vsi potem recejo-ma ka ga je spet usrala.
morda je pa ravno v tem problem,da je pac tako medijsko izpostavljena in ni nikoli nic narobe naredila,potem so jo pa pri prvih spodrsljajckih paparaci tako psihicno zjebal,da je slo samo na dol.npr,da si pod pritiskom da ne naredis kaj narobe in se ti prav to zgodi le zaradi tega,ker se ti ne bi smelo...
itak je pa to ena od socioloskih tem-da ljudje postanejo odklonski zato ker so tako oznaceni...
ej aves da tut jst! pa sm ze misnla da se mi mesa
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov