Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Britney s šestimi na noč
Britney Spears naj bi še v času zakona s Kevinom obiskovala zabave, na katerih se je predajala seksu z ženskami.
Britney Spears naj bi še v času zakona s Kevinom obiskovala zabave, na katerih se je predajala seksu z ženskami.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Baje, da je že čist zasvojena z alkoholom in drogami. Kuko nizko je padla. Prov žalostn jo je tkole gledat kuko dobesedno propada. Na konc bo res še Kevin dobu skrbništvo nad otrokoma.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Uf joj ... sej jst se sploh ne bi čudla ja, če bi blo toole čist res, ker men tut na tehle fotkah vseg zgleda priti mač vejsted ...
Sicer pa če je res ... taka niti slučajno ne morem skrbet za otroke ...
Sicer pa če je res ... taka niti slučajno ne morem skrbet za otroke ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Res nevem kaj ji ni jasn...a je res tok globok, da se ne zgrozi, ko drug dan vidi svoje slike po medijih....al ji pa tok dol visi?
Pa tok se je jokala, ko so jo kritizirali zaradi otrok in vsega...zdej si pa še dodatno drek koplje...dost bedn.
Pa tok se je jokala, ko so jo kritizirali zaradi otrok in vsega...zdej si pa še dodatno drek koplje...dost bedn.
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Wa, sm prov morala cel videospot pogledat, tle je bla tok huda, pa pesm tud.
No kam je šla: Am Pharrell oz. The Neptunes so ji nehal pesmi delat, ne dela več 500 trebušnjakov na dan, zgodil se je Kevin, junk food, otroc, alkohol, droge, Paris.
No kam je šla: Am Pharrell oz. The Neptunes so ji nehal pesmi delat, ne dela več 500 trebušnjakov na dan, zgodil se je Kevin, junk food, otroc, alkohol, droge, Paris.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Men je tele Britney res škoda. Že odkar je začela kariero s tistim Hit me baby... mi je bla všeč, pesmice so ble take lahkotne, pa vseen fajn za poslušat, al pa za neko dozo energije Vedno sm rada gledala njene videospote, slikce, oddaje o njej... Bla je luštna, postavo je mela tud lepo. Ampak nikol pa nism bla neka velika fanica.
Zdej se mi pa skor da gabi gledat, kak se je zanemarla pa kaj je iz sebe nardila. Podn od podna.
Za primerjavo še neki iz njenih zlatih časov:
Zdej se mi pa skor da gabi gledat, kak se je zanemarla pa kaj je iz sebe nardila. Podn od podna.
Za primerjavo še neki iz njenih zlatih časov:
...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
^na srednji slikci je tko huda:D Na zadnji me pa spominja na reklamo za Cover girl (antm)
Me pa res zanima kaj si ona misli o vseh teh grdih slikah, ki se pojavljajo v medijih. Pa valda ji ne more bit vseen no. Ali pač?
Me pa res zanima kaj si ona misli o vseh teh grdih slikah, ki se pojavljajo v medijih. Pa valda ji ne more bit vseen no. Ali pač?
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]