Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3210 prispevkov
• Stran 2 od 214
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 214
Naslednja
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
ineska napisal/-a:ja no sicer pa sory ampak še jst bolš zgledam kt britney na uni sliki z eno kapo pa z maskaro pod učmi zjutri k se zbudim....vsen si kr upa da gre taka v javnost glede na to da si ji paparazzi skoz za petami...
Se čist strinjam s tabo ineska.
Še jst (k nism slavna oseba in zvezda) še u trgovino ne grem, ne da bi bla vsaj mal namazana. Sicer pa tudi tako nisem taka, kot Britney na sliki. Nimaš kej, ženska ma pač "jajca".
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
No to je samo še en dokaz več kaj lahko naredijo iz navadne smrtnice profesionalni stilisti, maskerji, frizerji...
Drage dame čist vsaka od nas lahko zgleda tko kot Britney na TV-ju verjemte mi..., ampak verjemte mi pa tut to, da vsaka loh zleda bol od Britney tut brez tega, ker na tisti sliki je pa katastrofa..., ne vem katera ženska pri nas hodi okrok tko zanemarjena
Drage dame čist vsaka od nas lahko zgleda tko kot Britney na TV-ju verjemte mi..., ampak verjemte mi pa tut to, da vsaka loh zleda bol od Britney tut brez tega, ker na tisti sliki je pa katastrofa..., ne vem katera ženska pri nas hodi okrok tko zanemarjena
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
želvica napisal/-a:eh, meni pa se ne zdi nič grozna. je pač navadna smrtnica, kot mi vsi, s svojimi problemi. da ma težave s kožo sploh ni tak čudno, ker mora vedno met ful make upa gor. se mi pa smili, da vsi pričakujejo od nje, da bo vedno videt perfektna. jaz bi umrla, če bi mogla vedno, ko grem ven, samo v trgovino na primer, pazit, da bo vse tip top.
sam na telih fotkah ona ni navadna smrtnica ampak je dejansko zanemarjena, jaz sem navadna smrtnica od katere nihče nič ne pričakuje, ne uporabljam make-upa pa nikol ne zgledam tkole niti zjutri ko se zbudim ne niti po celi noči žuranja. Tole je res groza, mogoče je samo fotografiran pod takim kotom da zglede še huj in ji delam krivico sam res no obup.
-
želvica - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
Dalila napisal/-a:želvica napisal/-a:eh, meni pa se ne zdi nič grozna. je pač navadna smrtnica, kot mi vsi, s svojimi problemi. da ma težave s kožo sploh ni tak čudno, ker mora vedno met ful make upa gor. se mi pa smili, da vsi pričakujejo od nje, da bo vedno videt perfektna. jaz bi umrla, če bi mogla vedno, ko grem ven, samo v trgovino na primer, pazit, da bo vse tip top.
sam na telih fotkah ona ni navadna smrtnica ampak je dejansko zanemarjena, jaz sem navadna smrtnica od katere nihče nič ne pričakuje, ne uporabljam make-upa pa nikol ne zgledam tkole niti zjutri ko se zbudim ne niti po celi noči žuranja. Tole je res groza, mogoče je samo fotografiran pod takim kotom da zglede še huj in ji delam krivico sam res no obup.
verjetno je to res eden izmed dnevov, ko se ni najbolj uredila pa to. mogoče je pač la na žur s kolegi in je malo spila in kadi, paparaci pa itak vse to moraj slikat in stvar napihnit. sem pa sigurna, da ni zanemarjena. ker objavijo tak samo take slike, ne pa tudi tistih, na katerih zgleda urejena (samo ne tak kot jo naštimajo za tv). saj pri meni tudi pride kaki dan, ko je zadnja stvar, ki me skrbi, moj videz. mam pa pač srečo, da nisem znana osebnost, da bi me zaradi tega drugi vlačli po zobeh
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Ah... Britni, Britni... Od nedolžne šolarke, do ženske, obsedene s sexom. In to naj bi bil vzor za današnje najstnice?! Da instant poroke sploh ne omenjamo.
Po moje gre samo za razvajeno deklino, ki se v trenutku, ko jo vseh 100 ljudi, ki skrbijo za njen videz, image ipd. (z njeno mamo na čelu), spusti iz oči, prelevi v punco, ki še vedno ne ve kaj hoče od življenja, ker ga je preprosto zamudila. Samo premislite koliko časa sploh ima zase, za svoje interese in stvari ki bi jih sama rada.
Tele fotke so pa same po sebi dovolj zgovorne. Britni ne zna biti zvezda in tega tudi nikoli ni znala. Njen image so ustvarili drugi!
Po moje gre samo za razvajeno deklino, ki se v trenutku, ko jo vseh 100 ljudi, ki skrbijo za njen videz, image ipd. (z njeno mamo na čelu), spusti iz oči, prelevi v punco, ki še vedno ne ve kaj hoče od življenja, ker ga je preprosto zamudila. Samo premislite koliko časa sploh ima zase, za svoje interese in stvari ki bi jih sama rada.
Tele fotke so pa same po sebi dovolj zgovorne. Britni ne zna biti zvezda in tega tudi nikoli ni znala. Njen image so ustvarili drugi!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- Klaudia
- Sramežljivka
Ste brale kej sredine Novice. Britney naj bi bla obsedena s sexom odkar je s temu tipom zaročena. Baje nima več moči da bi plesala in pije energetske napitke kot vodo. Dobr da zdrži cele dneve v postli
Ustvarjeti! To pomeni dvakrat živeti! (Camus)
-
tiasha - Cosmopolitanka
Klaudia napisal/-a:Ste brale kej sredine Novice. Britney naj bi bla obsedena s sexom odkar je s temu tipom zaročena. Baje nima več moči da bi plesala in pije energetske napitke kot vodo. Dobr da zdrži cele dneve v postli
Oh ta Britney, sej ne ve kaj bi sama s sabo! Še neki časa nazaj je bla ona čista devica, popolni , zdej pa je že tok zasvojena s sexom, da mora zarad tega pit enrgijske napitke, da sploh lahko zdrži seveda!! Kaj pa bo naslednje kar si bo zmisnla?? Eni majo pač preveč časa in denarja pa jim pomoje kr sede da tkole pišejo o njih!
Prvi neprebran prispevek • 3210 prispevkov
• Stran 2 od 214
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 214
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov