Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
so skoraj vedno kadar niso v "službi" z otroki, in otroke vzamejo tudi seboj na potovanja.
ja kako pa to veš? a si zraven? ne verjet vsemu kar pišejo
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
***PINKYCA*** napisal/-a:so skoraj vedno kadar niso v "službi" z otroki, in otroke vzamejo tudi seboj na potovanja.
ja kako pa to veš? a si zraven? ne verjet vsemu kar pišejo
Zraven ravno nisem, ampak zelo redko vidim slike na katerih bi bile prej omenjene igralke brez otrok, razen kot sem prej rekla, ko grejo iz/na snemanja.
Ni mi pa jasno, zakaj bi morale biti zvezdnice slabše matere kot vse ostale, ravno obratno, glede na to, koliko denarja imajo, si lahko privoščijo kakršnokoli potrebno pomoč v gospodinjstvu, in imajo zato precej več časa za otroke. In seveda si lahko privoščijo tudi varuške, ampak sem prepričana, da če imajo čas veliko raje same poskrbijo za otroke kot da bi jih prepustile varuškam. Itak ma vsaka mama najraje svojega otroka, pa naj bo to Angelina, ali pa ena Marija iz Slovenije.
Seveda pa so izjeme, ki raje prepustijo otroke varuškam, babicam in se grejo po svoje zabavat. Ampak take izjeme so tako med zvezdnicami kot nezvezdnicami.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Mislim da je našo drago Britney slava zadela preveč zgodaj. Takrat je morala biti resna da je lahko uspela, sedaj pa se ji je čist utrgalo.
Da maš dva otroka, poleg tega pa si praktično vsako noč do konca pijan pač ne gre skp. Nima veze če si slaven in tvoje otroke pazijo varuške (ali kdorkoli pač ki si ga lahko privoščiš) ali pa si navaden smrtnik in sam srbiš za svojo družino.
Da maš dva otroka, poleg tega pa si praktično vsako noč do konca pijan pač ne gre skp. Nima veze če si slaven in tvoje otroke pazijo varuške (ali kdorkoli pač ki si ga lahko privoščiš) ali pa si navaden smrtnik in sam srbiš za svojo družino.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mislim, da sm v Lady al pa pač nekje v teh trač cajtngih prebrala, da si Britni želi postvojit nekega otročka iz Balija ... skoooor me je kap zadela in če pa tej, da ne rečem kaj od ženske odobrijo posvojitev nekega otroka samo zato, ker ma denar ... pol pa lahko res samo še bruham. Ona še za svoje lastne otroke ne skrbi, zdej jo je pa kr neki pičl, da bi pa še ona enga otročka posvojila ... mislm jst nikol u lajfu ne bi dovolila, da neka taka ženska kot je ona posvoji otroka, ne glede na denar, ki ga ima ... Samo še enemu bitju bo uničla življenje, kljub temu, da naj bi ga kao rešila ... je vrajt ja
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
tiasha napisal/-a:zdej jo je pa kr neki pičl, da bi pa še ona enga otročka posvojila ...
če je pa to toooook moderno no
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Pa naj posvoji otroka, sigurno bo otroku boljše pri njej (če je kakšna sirota). Sicer se strinjam, da ni lih "najboljša mama v Ameriki", ampak res pa je tudi, da gre veliko otrokom zelo slabše kot pa njenim. Dejstvo je, da ma lahko vsak idiot otroka dandanes in mislim da proti tistim ki otroke tepejo, zlorabljajo je Britni "D MAMA"
I laugh at gilded butterflies.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mah men se njeni otroc lih tko smiljo, k kkšne sirote ... sej nimajo nobenga otroštva, sej sploh nimajo mame ... Ona se dobesedno gon okol, se opravičujem zarad izraza, sam tko pač je ... Itak pomoje več vidta svoje varuške, kot pa svojo mamo ... In to da gre ona u štiklih, s sončnimi špegli in s torbico z otrokom v park se igrat je zame najbolj nesposobna mama u lajfu in s tem ne bo nobeni siroti pomagala ... kvečjemu bo še komu lajf zafurala ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
se strinjam! kaj pa lahko tej siroti ponud? denar in nc druzga, denar pa ni vse na svetu in vrjamm da se majo npr. eni egipcani pa marocani, na ketere mi gledamo kot ene revcke bol kt mi, sam pac denarja nimajo. torej...sirota naj ostane tm kjer je, drgac mu bo z britni se 3krat huj. pa res upam da ji ne bojo dovolil posvojit otroka no
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
_Petra_ napisal/-a:Pa pomoje da ni noseca no... Oz vsaj mocno upam. Glede na to kaj se dogaja z njo.
... in glede na njen odnos do otrok oz. glede na njeno obnašanje ... jaz tud upam da ni.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
buffy-ann napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Pa pomoje da ni noseca no... Oz vsaj mocno upam. Glede na to kaj se dogaja z njo.
... in glede na njen odnos do otrok oz. glede na njeno obnašanje ... jaz tud upam da ni.
ej, samo res. upam, da ni noseča. pa kaj bo s temi otroki? to bodo pravi socialni problemi. eh, res mi je žal za otroke. čudim se, da socialna ne gre nič k njim na obisk (ponovno) bi bil zadnji čas
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov