Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
No super da sta to ugotovila po tem ko je ona rodila 2 otrokabad_girl napisal/-a:buffy-ann napisal/-a:Ja zdaj je ravno blo v Pop in -u, da Britney zahteva ločitev zaradi razlik v značaju med njima.
Tele značajske razlike so pa zeeeeloo širok pojem
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
choco.cat napisal/-a:No super da sta to ugotovila po tem ko je ona rodila 2 otrokabad_girl napisal/-a:buffy-ann napisal/-a:Ja zdaj je ravno blo v Pop in -u, da Britney zahteva ločitev zaradi razlik v značaju med njima.
Tele značajske razlike so pa zeeeeloo širok pojem
Kaj je tale Kevin samo proizvajalec otrok. Ko ženski naredi dva otroka, se pa loči, ker kakor jaz vem je to naredil že bivši ženi. Prase nemarno :box: Upam, da ga bo vsaj brez denarja pustila, da bo revež beračil
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Rhea napisal/-a:jemina napisal/-a:Upam, da ga bo vsaj brez denarja pustila, da bo revež beračil
Hja, nekaj jo bo verjetno ze kostalo; upajmo, da ne prevec. Je tak gold digger, da ze kar smrdi (kakor sem brala/zasledila).
Jz mu tolarja nebi dala
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
jemina napisal/-a:Rhea napisal/-a:jemina napisal/-a:Upam, da ga bo vsaj brez denarja pustila, da bo revež beračil
Hja, nekaj jo bo verjetno ze kostalo; upajmo, da ne prevec. Je tak gold digger, da ze kar smrdi (kakor sem brala/zasledila).
Jz mu tolarja nebi dala
Oh, tolerjev bi mu jaz dala magari milijon; samo o menjalnem tecaju, ga ne bi obvestila...sicer pa se razlikuje samo ena crka: D/T, itak je podobno
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
"Nova " Britney:
Sorry, sam tale njen novi "joške-ven" look mi je pa čist preveč cheap za mamo dveh otrok...zgleda prov trashy.
Sorry, sam tale njen novi "joške-ven" look mi je pa čist preveč cheap za mamo dveh otrok...zgleda prov trashy.
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
^^To ti je Hollywood
Sam tko btw...shujšala pa je hitr...
Sam tko btw...shujšala pa je hitr...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov