Britney Spears
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Pepelka.19 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2006
- Kraj: iz pravljice...
Brezveze, da išete neke fotke, k so lohk računalniško predelane (če ne veste, da to ljudje delajo, da zaslužijo)!!?
Verjamem, da tisto niso resnične slike od Brithney, ampak so predelane tako, da pritegnejo pozornost, verjemte britney ne kadi, oz. se ne drogira, p tud če obstajajo take slike so lahko slike iz kakšne filma (kar je zaigrano) ali pa kot sem že omenila računalniško predelane!!! in tista slika z njenim obrazom 100% ni resnična!!! mogoče gre sam za sovraštvo do Britney ali pa ljubosumje, k ma tolk dobr postavco in še luštna je u fris, pa hude oblekce, in avto, hiše, vile,... VE PA TEGA NE. sam tolk d boste vedle, da bodite srečne karkšne ste in da je z vami use OK in take otroške bedarije....
Verjamem, da tisto niso resnične slike od Brithney, ampak so predelane tako, da pritegnejo pozornost, verjemte britney ne kadi, oz. se ne drogira, p tud če obstajajo take slike so lahko slike iz kakšne filma (kar je zaigrano) ali pa kot sem že omenila računalniško predelane!!! in tista slika z njenim obrazom 100% ni resnična!!! mogoče gre sam za sovraštvo do Britney ali pa ljubosumje, k ma tolk dobr postavco in še luštna je u fris, pa hude oblekce, in avto, hiše, vile,... VE PA TEGA NE. sam tolk d boste vedle, da bodite srečne karkšne ste in da je z vami use OK in take otroške bedarije....
podpis odstranjen zaradi žaljive vsebine
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
Pepelka.19 napisal/-a:Brezveze, da išete neke fotke, k so lohk računalniško predelane (če ne veste, da to ljudje delajo, da zaslužijo)!!?
od kod pa ti veš da ona sigurno ne kadi? a jo osebno poznaš al kako? če je pa na netu en kup videov, kako si ona čik pržiga in vleče, pa ne moreš rečt da je pa zdej čist usak dim zaigran. ah, dej no. mogoče je tle pa tam res kakšna njena slika zmontirana, ampak use pa spet niso. in video posnetki prav tako ne.
a ti pa maš use našteto al kaj? punca je res lušna in slavna in bogata in nevemkajševse, ampak zavidam ji pa prov nč. tud če nimam use kar ma ona, ampak jst vsaj živim v miru in sm srečna in mam svoj mir. kaj njej pomaga avto, hiše, vile, .... če ma pa en kup problemov z možem, na vsakem koraku jo zasledujejo, opazujejo, kritizirajo,....
-
ne poznam je osebno in tudi nevem če kadi, sam lej tudi iz posnetkov, tega ne moreš trditi! verjemi, sama znam kreirat filme in ni težko osebi zamenjat obraz in postavo in naredit razne animacije. Če hočeš ti jo naredim debelo z mozolji in pegicami, pa še to da je na pol plešasta! tudi da si pika roko z iglami ni problem naredit. kej pol hočeš rečt, da se recimo Leonardo di Caprio v unmu filmu, k ira odvisnika, resnično drogirou, al je je srku moko in sladkor!??
zakaj pol take nesramne kritike o njej? res šjora nima miru, še dobr d ne zna slovensko, k bi ji blo takoj jasno kakšen IQ je tle!!
Tudi če se bi res drogirala, nebi se v javnosti, verjemi! na teh slikcah zgleda kot da še pozira zraven.
zakaj pol take nesramne kritike o njej? res šjora nima miru, še dobr d ne zna slovensko, k bi ji blo takoj jasno kakšen IQ je tle!!
Tudi če se bi res drogirala, nebi se v javnosti, verjemi! na teh slikcah zgleda kot da še pozira zraven.
-
urszika napisal/-a:
ja res bi jo zanimal kaj tle o njej pravmo.
še špela grošelj se ne prikaže več, pa bo britni mar za nas slovenčke
itak d ji ni mar za slovečke, sam brezveze je take neumnosti pisat. sej jih že sam novinarji dovolj napišejo, ne pa d se še tle neke neumnosti blodijo. hotla sm sam povedat, da vse kar piše na internetu, v revijah, časopisih, kar govorijo na TV ne pomeni da je res, s tem tudi slike in neki posnetki na internetu ne pomeni, da so resnični.
LJUDJE SO NAIVNI[/b]
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
pepelka, to je res, da ni vse resnično, kar je v medijih, je pa velika večina tega resnična... mislm pa, da se ne bi dal nobenmu novinarju na veliko retuširat pa spreminjat fotk, pa filmov od znanih osebnosti... zakaj je pa tko težko vrjet, da britney kadi, pa pije... sj to že vsi delajo, k so slavni... ne vem no, ne morš tkole govort, če tud ti ne veš za zihr, kaj je res pa kaj ne...
aja pa še to.. kakšn IQ pa je tle gor???
-
jagodka85 napisal/-a:pepelka, to je res, da ni vse resnično, kar je v medijih, je pa velika večina tega resnična... mislm pa, da se ne bi dal nobenmu novinarju na veliko retuširat pa spreminjat fotk, pa filmov od znanih osebnosti... zakaj je pa tko težko vrjet, da britney kadi, pa pije... sj to že vsi delajo, k so slavni... ne vem no, ne morš tkole govort, če tud ti ne veš za zihr, kaj je res pa kaj ne...
Jagodka verjemi enostavno je "retuširat" in sreminjat fotke, če še sama znam.
res je tudi, da sama tega ne vem ali je res. sam jst ne verjamem ne slabim rečem o njej in ne dobrim!!! Hočm rečt, da ne morejo usega verjet kar vidijo na fotkah in v posnetkih, to je isto kot bi v filme verjeli.
Pusti tisti IQ tle gor... nekateri so naivni in lahko verni, to sem hotla povedat, pa nima smisla za neke butaste debate.
ajd uživi. čau
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
hihi, ok, sam me je zmotu tislte iq, tko da sm mogla prašat sm pač firbc
sj nism nč slabga misnla, al pa te napadat, da nauš tko razumela, sam ne vem no... glede na to, da sta snemala svoje oddaje s kevinom (se mi zdi, da sta bla onadva), pol si lh že tm vidu, kakšna je v resnici, ker pa da bi šli vsak posnetek spremenit, pa mislm, da se jim ne da... itak me britney ne gane, ker me ne zanima kot oseba... nekateri komadi so mi všeč, nekateri ne, to je pa tud vse...
sj nism nč slabga misnla, al pa te napadat, da nauš tko razumela, sam ne vem no... glede na to, da sta snemala svoje oddaje s kevinom (se mi zdi, da sta bla onadva), pol si lh že tm vidu, kakšna je v resnici, ker pa da bi šli vsak posnetek spremenit, pa mislm, da se jim ne da... itak me britney ne gane, ker me ne zanima kot oseba... nekateri komadi so mi všeč, nekateri ne, to je pa tud vse...
-
tky - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Za vse, ki jih mogoče zanima!
Na Kevinovi fan strani http://teamkevin.blogspot.com/
lahko downloadate njegovo najnovejšo pesem "Privilage" ali pa si ogledate kratek posnetek iz serije CSI:crime investigation, kjer bo imel Kevin eno izmed pomembnejših vlog.
Če koga mogoče moti da pošiljam novice o Kevinu, naj to pove.
Na Kevinovi fan strani http://teamkevin.blogspot.com/
lahko downloadate njegovo najnovejšo pesem "Privilage" ali pa si ogledate kratek posnetek iz serije CSI:crime investigation, kjer bo imel Kevin eno izmed pomembnejših vlog.
Če koga mogoče moti da pošiljam novice o Kevinu, naj to pove.
Live every single moment like it''s the last!!!
-
ki si dobla to fotko? če bi taka bla je nebi noben niti poslušu, niti kriziru, sploh pa neb bla aktualna, razen pri Ricky Lake.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov