Brian Adams
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
wiii, totalno sem fovš VSEM ki ste bli.........druzga nimam za rečt.........respect vsem osebkom, ki so doživeli to legendo v živo, kajti jaz jo nisem iz čisto preprostega razloga: predraga karta za nas - navadne smrtnike........anyway, pa drugič, k' se bo finančni standard v naši prelepi deželici dvignil in si bomo na easy ogledali kaj tazga ......upam le, da predno se bo kej tazga zgodl, da ne bo Bryan že six feet under......
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
Thrashy napisal/-a:wiii, totalno sem fovš VSEM ki ste bli.........druzga nimam za rečt.........respect vsem osebkom, ki so doživeli to legendo v živo, kajti jaz jo nisem iz čisto preprostega razloga: predraga karta za nas - navadne smrtnike........anyway, pa drugič, k' se bo finančni standard v naši prelepi deželici dvignil in si bomo na easy ogledali kaj tazga ......upam le, da predno se bo kej tazga zgodl, da ne bo Bryan že six feet under......
bryan je drgač šele 47 let str, tko d ne skrbet! v nasledne pa probi vsaj z nagradnimi igrami če ne gre drgač
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
Ja vem, samo predno bo naša država - država blaginja, bo lahko star pomoje 2x več ........ampak, ta moja izjava je bila bolj mišljena kot hec...., da ne bo pomote......
Glede nagradnih iger, pa ja, ni več časa, sem jih pa igrala 10 let nazaj in na tak način zadela karto za takrat moj naj band Caught in the act , ok dost, offtopic.......lp
Glede nagradnih iger, pa ja, ni več časa, sem jih pa igrala 10 let nazaj in na tak način zadela karto za takrat moj naj band Caught in the act , ok dost, offtopic.......lp
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Da malo obnovimo tole temo, čeprav me jezi k piše Brian namest Bryan.
A katera ve, če bo pršu še kej pogledat nas, Slovenčke?
Men je vsak komad k ga nardi, zakon, trenutno I thought I'd seen everything.
A katera ve, če bo pršu še kej pogledat nas, Slovenčke?
Men je vsak komad k ga nardi, zakon, trenutno I thought I'd seen everything.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
^^men je tud zoprn,da narobe piše...sm šla na en cd pogledat,če se sam men zdi,da je Bryan
Js upam,da nas bo pršu kej pogledta,nazadnje ko je bil,sm bla še mal premlada,da bi šla na koncert.Do zdj je bil sam 2x v Sloveniji,tk da ne bi blo slab,če bi spet kj pršu.
Js upam,da nas bo pršu kej pogledta,nazadnje ko je bil,sm bla še mal premlada,da bi šla na koncert.Do zdj je bil sam 2x v Sloveniji,tk da ne bi blo slab,če bi spet kj pršu.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
*urškica* napisal/-a:^^men je tud zoprn,da narobe piše...sm šla na en cd pogledat,če se sam men zdi,da je Bryan
1. 100% je Bryan
2. V Sloveniji je bil 3×. Kaze, da mu je vsec, in cisto verjamem, da se vrne.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Jst sem bila na koncertu v Ljubljani leta 2004 in 2006, v prvi vrsti Par let prej je mel pa koncert v Kopru tud. Tip je res car, ful ma dobre komade, res nardi dober koncert pa še zmer prou dobr zgleda. Sem šla pa gledat na njegovo stran pa ga letos zih še ne bo k nam Ko pa pride, bom pa spet v prvi vrsti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov