Brian Adams
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
o jaaa men je tut ful všeč. verjetno grem na koncert, če ne bo kej vmes pršlo .
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst sm bla na njegovem koncertu že neki let nazaj v Ljubljani in je blo fenomenalno. Ne glede na to, da nism lih neka fenica, poznam tiste ta hude komade pa tiste mal starejše ... ampak je blo res hudo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Men je pa Bryanček toook šekši in njegov glas...uu še bolj šekši... in komade ma res vse ful hude, sploh summer of 69, ki me prov spominja na eno obdobje
sam škoda ker verjetno enbom šla na koncert kolikor sem slišala da je karta desettisoč sej je vreden, ampak jst nimam tolk dinarčkov
sam škoda ker verjetno enbom šla na koncert kolikor sem slišala da je karta desettisoč sej je vreden, ampak jst nimam tolk dinarčkov
-
Catharine - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 9. 2005
- Kraj: Planet Earth
Jst sm tut pred nekaj leti bla na koncertu od Adamsa. Ćeprav nism mela namena it, me je kolega presenetil in mi kupil karto in sva šla skupj.
Res fenomenalen koncert in res je naredu štalo!
Bi pa tut na ta koncert zdej fuuuuuuuuuull rada šla!!! Sam so karte fuuuull drage
Res fenomenalen koncert in res je naredu štalo!
Bi pa tut na ta koncert zdej fuuuuuuuuuull rada šla!!! Sam so karte fuuuull drage
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
A lahko al Sspela, al pa katera od moderatork popravi Brian v BrYan ...
Bom sla na koncert. Tip je res karakter. Med drugim ni pustil uporabe njegove pesmi Into the fire za film Top Gun, ker je film, ki promovira vojsko.
Bom sla na koncert. Tip je res karakter. Med drugim ni pustil uporabe njegove pesmi Into the fire za film Top Gun, ker je film, ki promovira vojsko.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
men je tud ful hud; tak sweet glas ma d dol padeš. kr ne morm ga nehat poslušat; man neki čez sto njegovih komadov, najbolš sta mi pa summer of 69 (itak) pa 18 til i die. ja, na koncert pa ne grem; sm najprej mislna it, sam pol pa k sm slišala tale room service, sm bla kr mal razočarana; po pravic povedan ne vem kva je mislu. enostavno not his style. tko d najbrž res ne grem; razn če se premislm
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Moja mamica je velika oboževalka . Sicer pa mi je najbolj všeč pesem Summer Of 69 . Aaahh.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov