Brad Pitt
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
V filmu Troy je toook leeep. Ampak drugače mi je tudi dober igralec, super glas ma in to.
Najbolj na živce mi gre glede njegovega zasebnega življenja, da se vsi tolk vtikujejo v njegovo življenje in to da je bila slika noseče Angelina ne vem koliko draga oh te paparaci-bedaki za umret!
Najbolj na živce mi gre glede njegovega zasebnega življenja, da se vsi tolk vtikujejo v njegovo življenje in to da je bila slika noseče Angelina ne vem koliko draga oh te paparaci-bedaki za umret!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
_ninchyka_ napisal/-a:Men se pa on ne zdi nič posebnega... pač povprečen moški in ker je pač Brad Pitt ženske mal bl skačejo za njim in ah oh...ene si pač mislijo, da če je velikim ušeč, da pol pa more bit še njim...
S tem se jaz sploh ne strinjam. Bradko je men najlepši igralec zato, ker mi je res privlačen tip (nasmeh, zobje, učke, postava, oblika obraza, ustnice, hoja, glas itd itd) in to odkar so me začel zanimat fantje

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- skuštranka
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka