Brad Pitt
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Am se meni samo zdi ali teme o tem lepotcu še ni? Z iskalnikom je nisem našla, če pa je se opravičujem.
Vgl. vsakič ko gledam njegov film si ne morm pomagat da se ne bi slinla.
On je zame dobr v vseh pogledih
Vgl. vsakič ko gledam njegov film si ne morm pomagat da se ne bi slinla.
On je zame dobr v vseh pogledih
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
skuštranka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
Joj meni pa Brad Pitt ni bil nikoli všeč. Enako velja za Davida Beckama. Ne vem kaj eni vidijo na njih. Kao revije so ju razglasile za najlepša moška na svetu in pol vsako drugo žensko, ki jo vprašaš reče skor ziher, da ji je eden izmed njiju najlepši moški na svetu Ne vem sam meni ni niti eden od njiju nič posebnega(isto velja za največjo lepotico Angelino Joli). Kak mediji vplivajo na nas
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
skuštranka napisal/-a:Joj meni pa Brad Pitt ni bil nikoli všeč. Enako velja za Davida Beckama. Ne vem kaj eni vidijo na njih. Kao revije so ju razglasile za najlepša moška na svetu in pol vsako drugo žensko, ki jo vprašaš reče skor ziher, da ji je eden izmed njiju najlepši moški na svetu Ne vem sam meni ni niti eden od njiju nič posebnega
Isto pr men Nikol mi ni blo jasn, kaj je na njem (oz. na obema) tk dobrega Mi je pa dobr njegov film Jesenska pripoved.
Use your head and follow your heart.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men tut Brad nikol ni potegnu kot lepotec. Najbrž zato ker je blond
Ma pa kr nekaj dobrih filmov, to je res. Jesenska pripoded je zlo lep film (ampak kot dolfolasec mi definitivno ni všeč), daleč najboljši njegov film je pa definitivno 7even!
Ma pa kr nekaj dobrih filmov, to je res. Jesenska pripoded je zlo lep film (ampak kot dolfolasec mi definitivno ni všeč), daleč najboljši njegov film je pa definitivno 7even!
- N{n}ka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2006
No v tem smislu sta oba kriva,kot Angelina kot Brad,predvsem slednji
kajti če bi on res mel tko zelo rad svojo ženo je nebi nikoli prevaral oz. zapustil,pa itak nevemo odzadje vse zgodbe,lahk da se že prej nista razumela z Anistonovo,lahk da mu ni odgovarjala,v časopisih se pa itak vse piše,sam da se le ta boljš prodaja,zato je brezveze se v to poglabljat.
Vsaka zgodba ima dve plati
kajti če bi on res mel tko zelo rad svojo ženo je nebi nikoli prevaral oz. zapustil,pa itak nevemo odzadje vse zgodbe,lahk da se že prej nista razumela z Anistonovo,lahk da mu ni odgovarjala,v časopisih se pa itak vse piše,sam da se le ta boljš prodaja,zato je brezveze se v to poglabljat.
Vsaka zgodba ima dve plati
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
skuštranka napisal/-a:Joj meni pa Brad Pitt ni bil nikoli všeč. Enako velja za Davida Beckama. Ne vem kaj eni vidijo na njih. Kao revije so ju razglasile za najlepša moška na svetu in pol vsako drugo žensko, ki jo vprašaš reče skor ziher, da ji je eden izmed njiju najlepši moški na svetu Ne vem sam meni ni niti eden od njiju nič posebnega(isto velja za največjo lepotico Angelino Joli). Kak mediji vplivajo na nas
Ma meni Beckam tudi ni všeč, prav škifo. Brad Pitt pa mmmmmmmm.
Tudi zdej, ko je star mi je všeč
Kar se tiče zvez, sta vedno dve plati in vedno kriva oba.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Fight club huuu
Meni je Brad Pitt že od otroštva full všeč. Še kot smrklja sem zbirala njegov material. In s starostjo mi je vedno boljši dedec..
Se pa strinjam, da je veza Jolie-Pitt čist preveč skomercializirana, še posebno me moti to posvajanje otrok.. Nekaterim ljudem očitno zelo paše, da se cel svet vtika v njihovo življenje .
Ampak, Brad Pitt pa zame ostaja najbolj privlačen igralec..
Meni je Brad Pitt že od otroštva full všeč. Še kot smrklja sem zbirala njegov material. In s starostjo mi je vedno boljši dedec..
Se pa strinjam, da je veza Jolie-Pitt čist preveč skomercializirana, še posebno me moti to posvajanje otrok.. Nekaterim ljudem očitno zelo paše, da se cel svet vtika v njihovo življenje .
Ampak, Brad Pitt pa zame ostaja najbolj privlačen igralec..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov