Brad Pitt
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
V filmu Troy je toook leeep. Ampak drugače mi je tudi dober igralec, super glas ma in to.
Najbolj na živce mi gre glede njegovega zasebnega življenja, da se vsi tolk vtikujejo v njegovo življenje in to da je bila slika noseče Angelina ne vem koliko draga oh te paparaci-bedaki za umret!
Najbolj na živce mi gre glede njegovega zasebnega življenja, da se vsi tolk vtikujejo v njegovo življenje in to da je bila slika noseče Angelina ne vem koliko draga oh te paparaci-bedaki za umret!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
skuštranka napisal/-a:Kak mediji vplivajo na nas
Name mediji prav nič ne vplivajo.On je meni preprosto lep in konc.Sigurno ne bom rekla za enega moškega, da mi je všeč (čeprav mi ni) samo zato ker so ga razglasili za najbolj sexy zemljana.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Men se pa on ne zdi nič posebnega... pač povprečen moški in ker je pač Brad Pitt ženske mal bl skačejo za njim in ah oh... ene si pač mislijo, da če je velikim ušeč, da pol pa more bit še njim...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
_ninchyka_ napisal/-a:Men se pa on ne zdi nič posebnega... pač povprečen moški in ker je pač Brad Pitt ženske mal bl skačejo za njim in ah oh... ene si pač mislijo, da če je velikim ušeč, da pol pa more bit še njim...
S tem se jaz sploh ne strinjam. Bradko je men najlepši igralec zato, ker mi je res privlačen tip (nasmeh, zobje, učke, postava, oblika obraza, ustnice, hoja, glas itd itd) in to odkar so me začel zanimat fantje .. Če pa je všeč še tričetrtini drugim ženskam, me pa ne zanima.. Strinjam se z lolito.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
skuštranka - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
_ninchyka_ napisal/-a:Men se pa on ne zdi nič posebnega... pač povprečen moški in ker je pač Brad Pitt ženske mal bl skačejo za njim in ah oh... ene si pač mislijo, da če je velikim ušeč, da pol pa more bit še njim...
Se strinjam
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Meni je tudi starejši všeč, ne morem se mu upret
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov