Bob Sinclar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
V petek, 13. 6. bo v Ambasadi Gavioli
- ElektroKat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: neverland
fuj Tiesto..a si ga sploh vidla u živo?zgleda kot da je star prek 40..celo kožo ma zj*****.sam pa dobr rola.ni kaj! uf za moje pojme je Fedde Le Grand edn najbolj sexy djev...mmmm..
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Ne na žalost ga še nisem videla v živo, ga bom pa letos, čeprav dvomim da zelo od blizu, ampak saj to niti ni pomembno...Tip je star 39 let in za moje pojme prav fajn zgleda. Saj kaj pa je sploh sexy? Meni človek ne rabi biti nevem kako lušten in lahko ima zaradi mene tud 40 let in več pa lahko kljub temu oddaja neko energijo ki se enim pač zdi sexy. In Tiesto je taki...ko ga poslušam in vidim kako vrti muzko ali pa kaki intervijuji in to, mi deluje res tisto ful simpatično, sproščeno,...in to je meni pač sexy.
Drugače pa je tema o Bobu Sinclaru, tako da konc OT z moje strani!
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
Maya19 napisal/-a:Ne na žalost ga še nisem videla v živo, ga bom pa letos, čeprav dvomim da zelo od blizu, ampak saj to niti ni pomembno...Tip je star 39 let in za moje pojme prav fajn zgleda. Saj kaj pa je sploh sexy? Meni človek ne rabi biti nevem kako lušten in lahko ima zaradi mene tud 40 let in več pa lahko kljub temu oddaja neko energijo ki se enim pač zdi sexy. In Tiesto je taki...ko ga poslušam in vidim kako vrti muzko ali pa kaki intervijuji in to, mi deluje res tisto ful simpatično, sproščeno,...in to je meni pač sexy.
hehehe se strinjam... tip ma pač energijo in karizmo, he's simply hot
- ElektroKat
- Sramežljivka
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja na Pagu letos majo izžerebanje,da ga lahk v živo spoznaš..sej nisem rekla da ne rola vredu,glede muzke je car,sam Fedde je pa cuker uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- ElektroKat
- Sramežljivka
no pa da nebom off topic..tle Sinclar ni slab..sam bi ga rajš vidla kot hudička kt pa s temi krilci
http://images.tilllate.com/images/artic ... inclar.jpg
http://images.tilllate.com/images/artic ... inclar.jpg
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
sploh ni blo gužve... tudi on se mi ni zdel kej preveč dobre volje
Prvi neprebran prispevek • 14 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov