Bljak zvezdniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- maycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
- Kraj: Maribor
cotkica napisal/-a:A veste kdo je še neprebavljiv? MIRAN TRONTELJ- vremenar na popu ob četrtkih če se ne motm! pa še tista njegova roža v žepu pa brezvezni govor! JAO
Men tud on ni všeč, ampak moja babica ga pa obožuje... komaj čaka na četrkovo vremensko napoved....
POvzetek: Vsak po svoje, Turki pa po turško....
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
- tajda
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2004
Ma pri men jih je pa res ful, še posebej na slovenski "sceni": Dany (vse na njemu), Tina G, dobr Miler, Blagneška, Simona...... to itak ni treba naštevat, drugač mi je pa una vremenarka na pop tv (mislim da je petra) tud totalno mem,.........TINKARA KOVAČ , Sebastjan, Kosmač,..........., Lorela Flego,Nuša Derenda .,............................................lažje bi blo če bi napisala kdo mi je dobr.
Tuji pa Mariah Carey (taka kmetica mi je pa ne vem zakaj), Hilton, Brad Pitt, .....
Tuji pa Mariah Carey (taka kmetica mi je pa ne vem zakaj), Hilton, Brad Pitt, .....
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
mucyka napisal/-a:ufff.....To so: Danny, Fredy Miller, Helena Blagne, pa ona k ob sobotah vodi E-PLUS, Violeta Tomič, pa njim podobni osebki,............
Meni so tile tudi redno bljak. No, glede Millerja pa ne vem če mi gre na jetra al pa ne
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
samomojca napisal/-a:Joj, joj, joj sem se pravkar spomnila, dva 'slovenčka', ki jih ne prebavljam, ta dva sta na vrhu: Zlatko Dobrič in Werner!!!!!
OOOOO joj jst tut teh dveh ne morem vidt!!!!!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
zdaj sem se spomnila....
melanija knavs (je ona sploh zvezdnica) s tisto svojo ne vem koliko milijonsko (hočem preprosto) obleko...
kriza!!!
melanija knavs (je ona sploh zvezdnica) s tisto svojo ne vem koliko milijonsko (hočem preprosto) obleko...
kriza!!!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
opium napisal/-a:MissBitch napisal/-a:melanija knavs (je ona sploh zvezdnica)
glede na to kolk ljudi jo pozna in v kaksnih krogih se giblje je edina prava slo zvezdnica ) seveda je za vecino kriu bodoci mozek haha
men je pa faca ona
ja opium samo zame so zvezdniki ljudje ki so dosegli nekaj s svojim glasom, talentom (up sočitno skoraj nihče), ne pa punca, ki se je dala oprosatite izrazu nategniti pravemu človeku in je zarad tega znana...
kakoli po eni strani tudi to treba znati... tak ka...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov